Jaakkola, Tuomo; Lindstedt, Tuomo; Junnonen, Juha-Matti

Energiatehokas asuinkerrostalojen talotekniikkakorjausKirjassa kerrotaan 1960- ja 1970-luvuilla rakennettujen asuinkerrostalojen energiatehokkaasta talotekniikkakorjauksesta. Erityisesti kartoitetaan niitä teknisiä ratkaisuja, joilla on mahdollista säästää lämmitysenergiaa. Lisäksi käydään läpi korjaukseen soveltuvia teollisesti valmistettavia tuotteita ja asennusmoduuleita sekä kerrotaan niiden käytöstä taloteknisten järjestelmien korjauksessa.

Kirja soveltuu oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin sekä teknillisiin yliopistoihin. Lisäksi siitä on hyötyä kaikille talotekniikan korjauksesta kiinnostuneille, kuten asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijöille.

Kirja on osa Aalto-yliopiston teknillisen korkeakoulun rakenne- ja rakennustuotantotekniikan laitoksella tehtävää ja Sitran energiaohjelman rahoittamaa Teollisen ja energiatehokkaan korjausrakentamiskonseptin kehittäminen -tutkimus- ja kehityshanketta. Kirjoittajat toimivat tutkijoina Aalto yliopiston teknillisen korkeakoulun rakentamistalouden tutkimusryhmässä

 

Laji:Kirja
Tekijät:Jaakkola, Tuomo; Lindstedt, Tuomo; Junnonen, Juha-Matti
Kustantaja:Suomen Rakennusmedia Oy
Julkaisuvuosi:2010
Julkaisupäivä:15.06.2010
Sivumäärä:63
ISBN:978-952-5785-50-0
Hinta (veroton):33,50 e
Hinta (sis. ALV):36,85 e

Linkkejä 

- Osta tuote verkkokaupasta

  

Muita tuotteita

- Energiamääräykset 2012 – opas uudisrakennusten energiamääräysten soveltamiseen