Etusivu » Ajankohtaista » Lausuntopyynnöt » Lausunnolle ehdotukset uimahallin pää-, arkkitehti- ja taloteknisen suunnittelun tehtäväluetteloiksi

Lausunnolle ehdotukset uimahallin pää-, arkkitehti- ja taloteknisen suunnittelun tehtäväluetteloiksi


Rakennustieto on lähettänyt lausunnolle ohje-ehdotukset
  • Uimahallin pääsuunnittelun tehtäväluettelo, Pääsuunnittelun tehtäväluettelon PS18 soveltaminen
  • Uimahallin arkkitehtisuunnittelun tehtäväluettelo, Arkkitehtisuunnittelun tehtäväluettelon ARK18 soveltaminen
  • Uimahallin taloteknisen suunnittelun tehtäväluettelo, Taloteknisen suunnittelun tehtäväluettelon TATE18 soveltaminen.
Tehtäväluettelot sisältävät uimahallihankkeen pääsuunnittelun, arkkitehtisuunnittelun ja taloteknisen suunnittelun tehtäväluettelot, jotka on tarkoitettu uimahallihankkeen pää-, arkkitehti- ja taloteknisen suunnittelun tehtävien ja laajuuden määrittelyyn. Uimahallien tehtäväluettelokokonaisuuteen liittyvä ja ehdotuksissa mainittu ohjekortti Uimahallit, Tilaajan ohje on myös parhaillaan lausuntokierroksella ja lausuntoja voi antaa 3.7.-31.8.2020.

Lausuntopyynnön liitteinä ovat uimahallisuunnittelun tehtäväluettelokokonaisuuteen kuuluvat ja niihin saatujen lausuntojen pohjalta toimikunnassa valmiiksi käsitellyt, syksyllä 2020 julkaistavat RT-ohjekortit Uimahallien vedenkäsittelysuunnittelun tehtäväluettelo ja Uimahallin paloturvallisuussuunnittelun tehtäväluettelo. Tavoitteena on ollut, että eri suunnittelualojen tehtäväluettelot muodostavat yhtenäisen ja toisiaan täydentävän kokonaisuuden. Uimahallien tehtäväluettelokokonaisuuteen liittyvä ja ehdotuksissa mainittu ohjekortti Uimahallin rakennesuunnittelun tehtäväluettelo, Rakennesuunnittelun tehtäväluettelon RAK18 soveltaminen on myös parhaillaan lausuntokierroksella ja lausuntoja voi antaa 1.7.-31.8.2020.

Lausunnoissa pyydetään keskittymään ohjeen asiasisältöön.

Viimeinen palautuspäivä on 21.8.2020.

Lausunnon voi toimittaa sähköpostitse (jani.kuusisto@rakennustieto.fi) tai postitse osoitteeseen Rakennustietosäätiö RTS / Jani Kuusisto, PL 1004, 00101 Helsinki.

Lisätietoja: Jani Kuusisto, puh. 040 457 1838

« takaisin