Etusivu » Ajankohtaista » Teemana putkiremontti » Putkiremontti koskee miljoonia

Putkiremontti koskee miljooniaPutkiremontti on lähivuosina ajankohtainen monissa suomalaisissa kiinteistöissä ja koskettaa jopa yli miljoonaa asukasta.

Putkiremontti eli linjasaneeraus on osa kiinteistön normaalia kunnossapitoa, mutta samalla teknisesti, taloudellisesti ja hallinnollisesti kiinteistön merkittävin perusparannushanke.

Putkiremontissa uusitaan tai kunnostetaan talon vesi- ja viemärijärjestelmä ja yleensä siihen liittyy myös kylpyhuoneiden kunnostus. Lisäksi voidaan parantaa kiinteistön energiatehokkuutta sekä uusia sähkö- ja tietoliikenneverkot. Myös asumisviihtyvyys ja asunnon arvo nousevat.

Putkiremontti vaatii usean asiantuntijan osaamista ja työtä. Oikea tieto auttaa säästämään sekä tekijöiden että asukkaiden aikaa, rahaa ja hermoja. Toimiva tiedonkulku, aikataulujen pitäminen, laadukas lopputulos ja tyytyväiset asukkaat kertovat yhteistyön onnistumisesta.
Tieto on putkiremontissa arvossaan

Lue putkiremonttien haasteista LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n Juha-Ville Mäkisen ja Insinööritoimisto Äyräväinen Oy:n toimitusjohtaja Mikko Äyräväisen haastattelusta.
» Lue juttu tästä
Rakentajain kalenterin arkistossa on julkaistu useita putkiremonttiin liittyviä artikkeleita.
» Tutustu artikkeleihin tästä ja tulosta pdf:t käyttöösi.

Rakentajain kalenteri 2015
Katso As Oy Unelmalinnan putkiremontin vaiheet tästä.