Etusivu » Ajankohtaista » Teemana putkiremontti » Tietopalvelut ja sopimuslomakkeet avuksi putkiremontissa

Tietopalvelut ja sopimuslomakkeet avuksi putkiremontissaTietoa kaikkiin työvaiheisiin


LVI Net- ja KH Net -tietopalveluissa on oikeaa tietoa linjasaneerauksen sekä muiden LVI-hankkeiden ja kiinteistön ylläpidon suunnitteluun ja toteutukseen. Palveluissa on rakentamisen ja kiinteistönpidon ammattilaisten yhdessä laatimat ajantasaiset ohjeet ja laatuvaatimukset - alan yhteinen käsitys hyvästä rakennus- ja kiinteistönpitotavasta.

Palveluista löytyy työtä helpottamaan valmiita hankekokonaisuuksia mm. kuntoarvioiden tekoon, vesijohtojen ja viemäreiden uusimiseen sekä märkätilojen korjaukseen. Tietopalveluissa on hyötytietoa ja työkaluja kaikkiin työvaiheisiin: hankkeen ohjaukseen, suunnitteluun, tekniikkaan, ratkaisuihin, työnjakoon, tarjouspyyntöihin, sopimuksiin, kustannuslaskentaan ja työnohjaukseen, vastuukysymyksiin ja valvontaan.

Älä säästä väärässä paikassa!

Putkiremontti maksaa helposti 700 €/asuin-m2*. Vain kahden neliön hinnalla saat käyttöösi LVI Netin ja KH Netin hyötytiedot ensimmäiseksi vuodeksi ja jatkossa vielä edullisemmin.

(* Isännöintiliiton putkiremonttibarometri 2014, jossa selvitettiin perinteisten putkiremonttien hintoja pääkaupunkiseudulla.)

RYL - yleiset laatuvaatimukset ja arkisto tekevät työstä helpompaa

Alan yleisesti hyväksytyt laatuvaatimukset on huomioitu kaikissa tietopalvelun ohjeissa. Lisäksi laatuvaatimukset on koottu Rakentamisen yleiset laatuvaatimukset RYL -käsikirjoiksi, jotka löytyvät osa-alueittain palveluista.

Tietopalveluiden Arkisto-osioista löydät arvokasta tietoa käytöstä poistuneista ohjeista ja RYLeistä korjausrakentamisen tueksi sekä riitatapausten selvittämiseen.

Mustaa valkoisella - sopimuslomakkeet

Sopimuslomake Net -palvelun lomakkeiden ja muiden asiakirjojen avulla laadit vettä pitävät sopimukset yhteistyökumppaneittesi kanssa. Varmistuthan, että myös heillä on LVI Net ja KH Net käytössään.

Kirjoista lisävalaistusta kaikille osapuolille


Verkkokaupastamme saat kirjat, joista on hyötyä niin ammattilaisille kuin asukkaillekin putkiremontin kulkua selventämään.