Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Rakennustiedon tapahtumat ja koulutus » RTS-ympäristöluokituksen työpaja 16.8.2021

RTS-ympäristöluokituksen työpaja 16.8.2021Aika: 16.8.2021 klo 12.30 - 16.00
Paikka: Teams-työpaja
Lisätietoja: Jessica.Karhu@rakennustieto.fi
Sähköposti: Jessica.Karhu@rakennustieto.fi


Tervetuloa kehittämään RTS-ympäristöluokituksen rakennuksen elinkaarta ja kiertotaloutta koskevia indikaattoreita työpajaan 16.8.2021.

RTS-ympäristöluokituksen kriteerien päivittämistä on käsitelty jo kolmessa työpajassa ja nyt on vuorossa neljäs ja viimeinen työpaja, jossa keskitytään elinkaaren hiilijalanjälkeä ja kiertotaloutta koskettaviin kriteereihin.

Ympäristöministeriön vähähiilisen rakentamisen tiekartan ja kansallisten kiertotaloutta koskettavien tavoitteiden myötä on tullut selkeästi esiin, että myös kiinteistö- ja rakentamisalan pitää pystyä sekä vastaamaan näihin tavoitteisiin että kertomaan mittaamisen avulla, missä ollaan suhteessa yhteisiin tavoitteisiin. Siksi haluamme uudistaa RTS-ympäristöluokitusta siten, että se hyödyttää parhaiten alaa vähähiilisyyden ja kiertotaloustavoitteiden todentamisessa. Keskitymme tässä työpajassa erityisesti hiilijalanjäljen ja energiatehokuuden sekä materiaalitehokkuuden ja muuntojoustavuuden kriteereihin.

(https://link.webropol.com/ep/RTS-ymparistoluokitustyopaja-16-08-2021)

RTS-ympäristöluokituksen uudistuneet kriteerit lähtevät lausunnolle tämän työpajan jälkeen ja otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen syksyn aikana.

Lisätietoja:
Tiimipäällikkö Jessica Karhu | jessica.karhu@rakennustieto.fi
Tuotepäällikkö Petri Jaarto | petri.jaarto@rakennustieto.fi (1.7. alkaen)

« takaisin