Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Rakennustiedon tapahtumat ja koulutus » Tule kehittämään rakennetun ympäristön yhteistä kieltä nimikkeistötyöpajaan

Tule kehittämään rakennetun ympäristön yhteistä kieltä nimikkeistötyöpajaanAika: 24.10. klo klo 13–16 / 12.11. klo 13–16
Paikka: Rakennustieto, Voimatalon 8. krs, Malminkatu 16 A, Helsinki
Lisätietoja: Heta Timonen
Sähköposti: heta.timonen@rakennustieto.fi


Digitalisaatio on mullistamassa kiinteistö- ja rakentamisalan tiedonkulkua. Nimikkeistöt jäsentävät osaltaan rakentamisen tietovirtaa, sillä ne ovat keskeinen tapa nimetä ja luokitella rakentamisen ja rakennetun ympäristön osia.

Järjestämme kaksi työpajaa kiinteistö- ja rakentamisalan nimikkeistöistä. Kartoitamme nimikkeistöjen nykytilannetta sekä määrittelemme niiden kehitystarpeita. Työpajat on tarkoitettu kaikille kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiosta kiinnostuneille.

  • Ensimmäinen työpaja: 24.10. klo klo 13–16
  • Toinen työpaja: 12.11. klo 13–16
Paikka: Rakennustieto, Voimatalon 8. krs, Malminkatu 16 A, Helsinki. Linkki karttaan »

Ilmoittaudu työpajoihin ja vastaa ennakkokyselyyn nimikkeistöjen käytöstä tästä linkistä »

Rakennusalan nimikkeistövertailu on ympäristöministeriön rahoittama KIRA-digihanke, joka on osa julkisten palveluiden digitalisoimisen kärkihanketta. Nimikkeistövertailun toteuttaa Rakennustietosäätiö RTS yhteistyössä Gravicon Oy:n ja Sitowise Oy:n kanssa. Hankkeen viestinnästä vastaa Taskut.

Lisätiedot:
Heta Timonen
projektipäällikkö
heta.timonen@rakennustieto.fi
puh. 0207 476 403
« takaisin