Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Rakennustiedon tapahtumat ja koulutus » Mitä ohjeistusta tarvitsemme puun käytön edistämiseksi teollisessa rakentamisessa? - virtuaalityöpaja 2.12.2020

Mitä ohjeistusta tarvitsemme puun käytön edistämiseksi teollisessa rakentamisessa? - virtuaalityöpaja 2.12.2020Aika: 2.12.2020 klo 9.30 - 12.00
Paikka: Virtuaalityöpaja
Lisätietoja: Jaana Matilainen
Sähköposti: .


Puun käytön edistäminen teollisessa rakentamisessa edellyttää kiinteistö- ja rakentamisalan (KIRA-alan) yhteisen tietopohjan vahvistamista ja keskeisen tiedon tehokasta levittämistä. Rakennustieto on haastatellut KIRA-alan keskeisiä toimijoita siitä, mitkä ovat tilaamisen, rakennuttamisen, suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon kannalta keskeiset alan yhteiset tieto- ja ohjeistustarpeet. Tavoitteena on myös muodostaa näkemys siitä, keiden vastuulle (esimerkiksi ministeriöt, järjestöt, Rakennustieto…) tunnistetut tietotarpeet voisivat kuulua.

Haastattelujen tuomia näkemyksiä ja esille nousseita ohjeistustarpeita tullaan jatkotyöstämään virtuaalityöpajassa (Teams) keskiviikkona 2.12.2020 klo 9.30 – 12.00. Haastatteluiden ja työpajan tulosten perusteella selvityksestä laaditaan raportti 15.12.2020 mennessä, ja se tullaan julkaisemaan ympäristöministeriön ja Rakennustiedon nettisivuilla.

Tervetuloa keskustelemaan ja jatkotyöstämään haastattelujen tuloksia yhdessä kanssamme! Työpajan tavoitteena on muodostaa yhdessä näkemys haastatteluissa esille nousseiden asioiden merkityksestä ja työstää konkreettisia jatkotoimenpide-ehdotuksia. Haluaisimme myös kuulla näkemyksenne siitä, mihin haastatteluissa esille nousseista asioista Rakennustiedon mielestänne tulisi keskittyä puun käytön edistämiseksi teollisessa rakentamisessa. Tule keskustelemaan ja suuntaamaan yhteistä tekemistä tällä saralla!

Voit ilmoittautua työpajaan viimeistään 30.11.2020 ja halutessasi voit jakaa ilmoittautumislinkkiä myös kollegoillesi.


Teams-linkki virtuaalityöpajaan toimitetaan kalenterivahvistusviestin yhteydessä.

Työpajan agenda:

klo 9.30 – 9.35
Avauspuheenvuoro, Petri Heino, ympäristöministeriö

klo 9.35 – 9.40
Puurakentaminen Rakennustiedon strategiassa, Markku Hedman, Rakennustietosäätiö RTS

klo 9.40 – 11.50
Ryhmätyöt (Teams-ryhmät) ja ryhmätöiden purku

klo 11.50 – 12.00
Kuinka työ jatkuu työpajan jälkeen

Lämpimästi tervetuloa virtuaalityöpajaan!

Markku Hedman, yliasiamies, Rakennustietosäätiö RTS sr.
Jaana Matilainen, Rakennustieto Oy, jaana.matilainen@rakennustieto.fi
« takaisin