Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Rakennustiedon tapahtumat ja koulutus » RTS-ympäristöluokituksen perusteet -koulutus 3.2.2021

RTS-ympäristöluokituksen perusteet -koulutus 3.2.2021Aika: 3.2.2021 klo 9–15.30
Paikka: Etäyhteydet
Sähköposti: rtsymparistoluokitus@rakennustieto.fiSeuraava RTS-ympäristöluokituksen käyttäjäkoulutus järjestetään 3.2.2021 klo 9–15.30. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena. Päivän aikana käydään läpi RTS-ympäristöluokituksen kriteerit rakennushankkeille ja tutustutaan työkaluun. Kurssi selkeyttää RTS-ympäristöluokituksen tavoitteita, saavutettavia pisteitä ja opastaa työkalun tehokkaaseen käyttöön.

Aamupäivällä käydään läpi RTS-ympäristöluokituksen kriteeristö, roolit hankkeissa ja luokituksen käyttö hankkeen eri vaiheissa. Koulutus on tarkoitettu kaikille tilaajille, rakennuttajille ja suunnittelijoille, jotka osallistuvat RTS-ympäristöluokitusta hyödyntäviin hankkeisiin. Aamupäivä antaa ymmärryksen luokituksen vaatimuksista ja eri tahojen rooleista ja tehtävistä.

Iltapäivällä opetellaan RTS-ympäristöluokituksen työkalun käyttöä sekä tutustutaan työkalun toimintaan ja käytettäviin laskentamalleihin. Iltapäivän osuus on tarkoitettu syventäväksi osaksi tahoille, joiden tehtävänä on vastata RTS-ympäristöluokituksen hallinnasta hankkeissa ja RTS-ympäristökonsulteiksi pyrkiville. Iltapäivä antaa valmiudet tehokkaaseen RTS-ympäristöluokituksen ohjaukseen hankkeissa.

Koulutuksen hinta on 400€/koko päivä (+ALV 24%). Opiskelijoille tarjoamme koulutuksen veloituksetta.

« takaisin