Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Rakennustiedon tapahtumat ja koulutus » Tervetuloa webinaariin 28.10.: RTS-ympäristöluokitus asuntokohteille

Tervetuloa webinaariin 28.10.: RTS-ympäristöluokitus asuntokohteilleAika: keskiviikko 28.10. klo 9:30-10:00
Paikka: Zoom-etäyhteyssovellus
Lisätietoja: rtsymparistoluokitus (a) rakennustieto.fi
Sähköposti: rtsymparistoluokitus (a) rakennustieto.fiRakennustietosäätiö järjestää maksuttoman webinaarin asuntokiinteistöjen RTS-ympäristöluokituksesta. Webinaari pidetään keskiviikkona 28.10. klo 9:30-10:00 Zoom-sovelluksen välityksellä.

Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus soveltuu rakennushankkeisiin ryhtyville, jotka pohtivat luokituksen käyttöön ottamista. Se sopii myös esimerkiksi asunnon ostajille.

Webinaarissa käydään läpi seuraavat asiat:
  • Miksi valita RTS-ympäristöluokitus asuntohankkeelle?
  • Mitä hyötyä RTS-ympäristöluokituksesta on?
  • Miten asunnon käyttäjä havaitsee RTS-ympäristöluokituksen vaatimukset?
  • Esimerkkejä kohteista, joissa käytetään RTS-ympäristöluokitusta
Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake täällä ››

Lähetämme linkin webinaariin sähköpostitse hyvissä ajoin kaikille ilmoittautuneille.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne löytyy myöhemmin Rakennustiedon YouTube-kanavalta sekä Rakennustietosäätiö RTS:n nettisivuilta https://cer.rts.fi/.

RTS-ympäristöluokitus on tarkoitettu rakennushankkeiden tilaajille, jotka haluavat rakentaa ympäristövastuullisesti. RTS-ympäristöluokitus ohjaa kestävän kehityksen huomioivaan rakentamiseen sekä ottaa huomioon suomalaiset olosuhteet, lainsäädännön sekä parhaimmat käytännöt ja standardit. RTS-ympäristöluokituksen avulla rakennetaan kiinteistöjä niin, että turvataan hyvä elämänlaatu ja ympäristö myös tulevaisuudessa. Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta osoitteessa https://cer.rts.fi/rts-ymparistoluokitus/
« takaisin