Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Muut tapahtumat » Helsinki Design Weekin ja Habitaren Showroom -tilaisuus 15.9.2017 Helsingissä

Helsinki Design Weekin ja Habitaren Showroom -tilaisuus 15.9.2017 HelsingissäAika: 15.9.2017 klo 12.00
Paikka: Helsingin Messukeskus
Lisätietoja: http://www.helsinkidesignweek.com/
Sähköposti: .


Helsinki Design Weekin ja Habitaren Showroom-ammattilaistapahtuman Lunch Talks -tilaisuudessa keskustellaan palvelumuotoilusta tila- ja kaupunkisuunnittelun hankkeista. Tilaisuuden moderaattorina toimii palvelumuotoilusta RT-ohjetta käsikirjoittava Heikki Rajasalo FCG:ltä. Palvelumuotoilijat Mikko Koivisto, Paula Bello ja Erno Forsström keskustelevat palvelumuotoilusta tilaajan näkökulmasta. Teemoina ovat palvelumuotoilubriiffin rakentaminen, palvelumuotoilun myyminen menetelmänä omaan organisaatioon ja kaupunkilaisten osallistaminen.

Showroom on Helsinki Design Weekin ja Habitaren ammattilaistapahtuma, joka tarjoaa muotoiluun, arkkitehtuuriin sekä kaupunkisuunnitteluun keskittyvää kansainvälistä ohjelmaa Helsingin Messukeskuksessa 13.–15.9.2017. Showroomissa on luvassa on puheenvuoroja kansainvälisiltä muotoilijoilta, suunnittelijoilta ja kirjailijoilta. Ohjelmaan kuuluu myös ‘Architects on Architects’ -dialogeja sekä kevyempiä Lunch talks –keskusteluja, joiden aiheet käsittelevät julkitilojen sisustusarkkitehtuuria, palvelumuotoilua sekä moniarvoisten viheralueiden ja julkisten ulkotilojen suunnittelua.

Lisätiedot http://www.helsinkidesignweek.com/
« takaisin