Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumat ja koulutus » Muut tapahtumat » Kira-digi 360: Suunnittelun uudet työkalut 7.3.2018 Helsingissä

Kira-digi 360: Suunnittelun uudet työkalut 7.3.2018 HelsingissäAika: 7.3.2018 ko 14-16
Lisätietoja: www.kiradigi.fi
Sähköposti: .


Kira-digin toinen 360-tapahtuma esittelee tuloksia, jotka liittyvät suunnittelun uusiin työkaluihin – esimerkiksi rakennusten ja infran suunnittelun moderneihin digitaalisiin menetelmiin, mukaan lukien tietomallinnukseen, algoritmiseen suunnitteluun, suunnittelun automatisointiin, lisättyyn ja virtuaaliseen todellisuuteen, kaupunkimallinnukseen sekä osallistaviin menetelmiin.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä keskiviikkona 7.3.2018 klo 14-16, jolloin aiheesta keskustelevat kiinteistö- ja rakentamisalan sekä digitalisaation merkittävimmät päättäjät, vaikuttajat ja kehittäjät.

Kutsuvieraita ja teemaa haastaa M.A.D.in toimitusjohtaja Severi Virolainen. Yhteinen keskustelu peilaa KIRA-digin tuloksia kiinteistö- ja rakentamisalan nykytilaan, tulevaisuudennäkymiin ja kansainvälisiin mahdollisuuksiin. Keskustelua isännöivät ympäristöministeriön ylijohtaja Helena Säteri ja KIRA-digi -hankkeen digipäällikkö Teemu Lehtinen.

Tule seuraamaan tilaisuutta KIRA-digin Facebook-sivuille
https://www.facebook.com/digikira/

Lisätietoja Kira-digin sivuilta »


« takaisin