Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Lehdistötiedotteet » UICB:n rakennustietopalkinto Kosteus- ja hometalkoille

UICB:n rakennustietopalkinto Kosteus- ja hometalkoilleRakennustietosäätiö RTS:n hallitus päätti yksimielisesti myöntää tänä vuonna UICB:n rakennustietopalkinnon Kosteus- ja hometalkoot –ohjelmalle sekä hankkeeseen osallistuneelle laajalle talkooväelle tunnustuksena toiminnan tavoitteista maamme rakennuskantaa piinaavien kosteus- ja homeongelmien poistamiseksi.

UICB:n rakennustietopalkinto jaettiin tiistaina 9.10.2012 FinnBuild-messujen avajaispäivänä Rakennustiedon messuosastolla 6F88 (halli 6). Palkinto luovutettiin hankkeen avainhenkilöille, Kosteus- ja hometalkoiden ohjausryhmän puheenjohtajalle, rakennusneuvos Helena Säterille ja talkoiden ohjelmapäällikölle, tekniikan tohtori Juhani Piriselle.

Vuosien 2010–2014 aikana talkoiden tehtävänä on saattaa alkuun maamme rakennuskannan tervehdyttäminen, vähentää kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamia terveyshaittoja sekä taloudellisia menetyksiä ja estää uusien vaurioiden syntyminen.

Rakennuskeskusten kansainvälinen liitto UICB on perustanut vuonna 1978 UICB-tiedonvälityspalkinnon edistääkseen rakennusalalla tapahtuvaa hyvää tiedonvälitystä. Suomessa palkinnon jakaa joka toinen vuosi Rakennustietosäätiö RTS tunnustuksena henkilölle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka toiminnallaan on merkittävästi vaikuttanut korkeatasoisen tiedonvälityksen kehittymiseen rakennusalalla.

Palkintolautakuntaan kuuluivat tänä vuonna toimitusjohtaja Ahti Junttila, asiamies Reijo S. Lehtinen, tekninen johtaja Ilpo Peltonen ja arkkitehti Aki Davidsson (puheenjohtaja).

Lisätiedot:

viestintä- ja kehityspäällikkö
Petri Neuvonen
puh. 0207 476 305

« takaisin
Tiedote 9.10.2012


Juhani Pirinen UICB-palkinto 2012

Juhani Pirinen vastaanottaa UICB:n rakennustietopalkinnon FinnBild 2012 -messuilla