Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Lehdistötiedotteet » Unelmien keittiö syntyy laadukkaalla remontilla

Unelmien keittiö syntyy laadukkaalla remontilla


Onko toivekeittiösi pienen tilan kätevä työpiste, jossa joka astialla ja ruokatarvikkeella on oma paikkansa? Vai haaveiletko keittiöstä, jossa koko perhe laittaa ruokaa ja viettää aikaa yhdessä? Mitä on erityisesti otettava huomioon jo remonttia suunniteltaessa?
Keittiön remontti -oppaan asiantuntijat auttavat sinua toteuttamaan haaveesi antamalla yksityiskohtaisia ja havainnollisia ohjeita suunnitteluun, korjaamiseen ja remontin teettämiseen.

Keittiöön saa helposti uuden modernin ilmeen, kun maalaa seinät, vaihtaa työtason taustaseinän materiaalin tai uusii kaappien ovet. Usein myös keittiön toimivuus kaipaa parantamista, jolloin edessä on vanhan keittiön purkaminen ja uuden rakentaminen. Kirjassa perehdytään sekä kevyessä että perusteellisessa remontissa esiin tuleviin asioihin. Tämän lisäksi selvitetään asukasta koskevat asunto-osakeyhtiölain mukaiset oikeudet ja velvollisuudet.

Kirja perustuu alan asiantuntijoiden artikkeleihin ja RT-ohjekortteihin. Kirjaan valitut RT-ohjekortit sisältävät yksityiskohtaista tietoa mm. keittiön ja ruokailutilan mitoituksesta, esteettömästä toimimisympäristöstä sekä kalusteiden ja kotitalouskoneiden liittymismitoista. Kirjan lopussa on sopimusten tekoa helpottavat rakennusalan töitä koskevat kuluttajasopimusehdot ja malli sopimuksen laatimiseksi.

Keittiön remontti
Kustantaja: Rakennustieto Oy, 2014
4., uudistettu painos
ISBN 978-952-267-061-8
72 s., 28 € (sis. alv)

Lisätiedot ja lehdistökappaleet: Satu Laine, satu.laine@rakennustieto.fi, puh. 040 581 0138.

Kirja on saatavilla Rakennustiedon verkkokaupasta www.rakennustietokauppa.fi
tai RT kirjakaupoista: Helsinki, Runeberginkatu 5, puh. 0207 476 366
Kuopio, Kauppakatu 40-42, puh. 0207 476 494

Kannen kuva löytyy materiaalipankistamme rakennustieto.materiaalipankki.fi hakusanalla keittiön remontti.

« takaisin