Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » Haemme myyntipäällikköä uusasiakashankintaan

Haemme myyntipäällikköä uusasiakashankintaan


Haluatko edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota sekä tukea kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi osaajaksi ja vaikuttaa rakennusalalla.

Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ UUSASIAKASHANKINTAAN

Myyntipäällikkönä työsi tapahtuu pääosin asiakasrajapinnassa, jossa vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta. Kohderyhmääsi kuuluu etenkin rakennuttajia, rakennuttajakonsultteja ja rakennusliikkeitä. Työsi sisältää asiakaskäyntejä, kouluttamista, tarjousten tekemistä, asiakkuuksien kokonaisvaltaista hoitoa, asiakkaiden ongelmien selvittelyä sekä messuedustamista ja sisäistä yhteistyötä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja käytännönläheinen osaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Henkilö nauttii esiintymisestä asiantuntijana ja asiakassuhteiden kehittämisestä tiiviissä henkilökohtaisissa kontakteissa. Arvostamme aitoa myyntihenkisyyttä sekä taitoa ja halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. myynnin tai digitaalisen liiketoiminnan tradenomi, KTM, insinööri AMK) tai rakennusalan tuntemusta sekä kokemusta B2B ratkaisumyynnistä ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän rakennusalan johtavassa tietotalossa. Toimialan näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anneka Palm sähköpostitse anneka.palm@rakennustieto.fi tai puh. 040 4577651. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa ma 7.9. klo 10-12, ti 15.9. klo 10-12 ja ti 22.9. klo 10-12.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.9.2020 mennessä osoitteella rekry@rakennustieto.fi., otsikkona ”Myyntipäällikkö”.
« takaisin