Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » RTS-ympäristöluokitus mukana uudessa Rakentamisen ympäristöasiantuntija -koulutuksessa

RTS-ympäristöluokitus mukana uudessa Rakentamisen ympäristöasiantuntija -koulutuksessaHaluatko laajentaa osaamistasi rakentamisen ympäristöasioihin? Tarvitsetko työssäsi enemmän ymmärrystä ympäristöluokituksista, hiilijalanjäljestä ja kiertotaloudesta? Tule mukaan ajankohtaiseen Rakentamisen ympäristöasiantuntija -koulutukseen!

Ympäristöluokitusten mukaista rakentamista voi nyt opiskella Metropolia ammattikorkeakoulun 15 opintopisteen laajuisessa koulutuksessa. Rakennustietosäätiön RTS:n luokituspäällikkö Laura Sariola toimii osuuden vastuukouluttajana. Osuudessa opiskellaan mm. RTS-ympäristötyökalun ja laskureiden käyttöä hankkeissa.

Koulutuksen kohderyhmään kuuluvat henkilöt, jotka toimivat tai haluavat toimia tulevaisuudessa rakentamisen ja ympäristöasioiden parissa. Kohderyhmänä ovat erityisesti ympäristökonsultit, tilaajat, suunnittelijat, urakoitsijat, projektipäälliköt ja kehityspäälliköt.

« takaisin