Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » Haemme projektipäällikköä tietopalvelut -yksikköön

Haemme projektipäällikköä tietopalvelut -yksikköön


Haluatko edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota sekä tukea kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi osaajaksi ja vaikuttaa rakennusalalla.

Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt tietopalvelut-yksikköön

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä vastaat projekti- ja hankekohtaisesti tietosisällöistä ja niiden aikataulussa pysymisestä sekä niiden tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tuotat yhdessä käsikirjoittajien ja toimikuntien kanssa RT-ohjekortteja ja RYL-sisältöjä. Samalla tuot oman näkemyksesi asiakaslähtöisiin tiimeihin.

Haemme henkilöä, jolla on positiivinen ja joustava asenne, hyvät yhteistyötaidot, projektinhallinta- ja organisointikykyä, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua kehittää omaa osaamistaan. Arvostamme aktiivisuutta asiantuntijaverkostoissa sekä kiinnostusta ymmärtää asiakkaidemme tarpeita.

Projektipäälliköltä edellytetään kykyä tuottaa selkeää ja ymmärrettävää tekstiä suomen kielellä. Eduksi luetaan kokemus tietomallinnuksesta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai vähintään AMK-tasoista tutkintoa. Olet esimerkiksi arkkitehti, DI tai AMK-insinööri ja ymmärrät rakenteiden toimintaa ja rakennusfysiikkaa.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän rakennusalan johtavassa tietotalossa. Toimialan näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalvelujohtaja Jukka Lyytinen jukka.lyytinen@rakennustieto.fi tai puh. 050 545 1937. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa ma 7.9. klo 14-16 ja pe 11.9. klo 14-16.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.9.2020 mennessä osoitteella rekry@rakennustieto.fi., otsikkona ”Projektipäällikkö”.
« takaisin