Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » Haemme uutta palvelukoordinaattoria

Haemme uutta palvelukoordinaattoriaTehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä alalla laajasti käytössä olevien ohjelmistojen ja tietopalveluiden monipuoliseksi osaajaksi. Työsi tapahtuu pääosin asiakasrajapinnassa, jossa vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta.

Tehtäväsi kattaa yrityksen suurien asiakkaiden tarpeiden hoitamisen ja asiakastyytyväisyyden varmistamisen.

Olet oma-aloitteinen käytännön läheinen aikaansaaja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit asiakkaiden kouluttamisesta, sekä asiakassuhteiden kehittämisestä tiiviissä henkilökohtaisessa kontaktissa.

Tapaat asiakkaita henkilökohtaisesti asiakkuudenhoitosuunnitelman mukaisesti. Tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaalla on ajantasainen tieto yrityksen tarjoamista sisällöistä ja palveluista. Osaat viestiä asiasi selkeästi ja kuunnella saadaksesi selkeän kokonaiskuvan. Nautit esiintymisestä asiantuntijana ja luot helposti verkostot organisaatioiden sisällä. Vastaat käyttäjien koulutuksesta ja asiakastuen sujuvuudesta. Huolehdit myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta ja kykyä oppia ja ymmärtää yrityksen tarjoamat keskeiset sisällöt ja palvelut.

Edellytämme hakemaltamme henkilöltä:
• aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja ulospäin suuntautuneisuutta
• paloa tuotetuntemuksen hankkimiseen ja sen ylläpitoon
• hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot
• erinomaista kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti
• vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta
• sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista
• soveltuvaa koulutusta (esim. myynnin tai digitaalisen liiketoiminnan tradenomi, KTM, insinööri AMK) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä
• IT-alan tai rakennusalan tuntemusta ja kokemusta B2B ratkaisumyynnistä
• matkustusvalmiutta

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän rakennusalan ammattilaisten parissa. Toimialan näköalapaikalla sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 26.1.2020 mennessä rekry@rakennustieto.fi Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Katariina Vedenkannas, puh. 0400 381212 varmimmin ma 13.1. kl0 14-16 ja ma 20.1. klo 14-16
« takaisin