Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » Rakennetun Suomen tarina -kirja on julkaistu

Rakennetun Suomen tarina -kirja on julkaistu


rakennetun-Suomen-tarina-kirjan-julkistaminen-241017-w375


Rakennetun Suomen tarina -kirja julkistettiin 25.10.2017 Kiinteistö- ja rakentamisalan järjestöjen lahja 100-vuotiaalle Suomelle on muhkea 17 kirjoittajan voimin koottu tietopaketti rakennetusta Suomesta. Arkkitehti Harri Hautajärven johdolla arkkitehtuurin ja rakentamisen asiantuntijat luotsaavat lukijaa halki itsenäisen Suomen historian.

Monipuolinen, runsaasti kuvitettu tietokirja avaa näkymiä menneeseen ja tulevaan. Se kertoo, miten yhteiskunta ja rakentaminen ovat vaikuttaneet toisiinsa 1800-luvulta nykypäiviin. Kirjassa liitetään ensimmäistä kertaa yhteen arkkitehtuurin, rakentamisen ja infrastruktuurin historiaa osaksi Suomen kehitystä. Kirja avaa näkymiä menneeseen ja tulevaan. Se kertoo, miten yhteiskunta ja rakentaminen ovat vaikuttaneet toisiinsa yli sadan vuoden ajan, 1800-luvulta nykypäiviin.

Kirja on julkaistu myös englannin-ja ruotsinkielisenä. Kirjan päätoimittaja Harri Hautajärvi esittelee kirjaa Helsingin Kirjamessuilla Kullervo-salissa torstaina 26.10. klo 12.30-13.00.

Kirjan esittely ja tilaaminen »

« takaisin
25.10.2017