Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » RT kirjakauppojen toiminta siirtyy verkkoon

RT kirjakauppojen toiminta siirtyy verkkoon


RT kirjakauppojen toiminta siirtyy syksystä alkaen kokonaan verkkoon, kun Helsingin ja Kuopion myymälöiden palvelu sekä valikoima muuttavat verkkokauppaan.

Jatkossa Suomen suurimman rakennusalan erikoiskirjakaupan kaikki ajantasainen tieto löytyy osoitteesta www.rakennustietokauppa.fi

Valikoima arkkitehtuurikirjallisuutta sekä uutuuksia on 1.6. alkaen saatavissa myös omalta pienosastoltaan Rosebudin kirjakaupasta Helsingistä Kaisa-talosta.

RT kirjakauppa Kuopion myymälä palvelee 7.8. asti ja RT kirjakauppa Helsingin myymälä 7.9. asti aukioloaikojen puitteissa. Molemmissa myymälöissä on loppuunmyynti, jonka alennuksiin voi tutustua paikan päällä myymälöissä.

Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima rakennusalan kirjallisuutta sekä lisäksi alan lehtiä, sopimusasiakirjoja ja tietopalveluiden lisenssejä. Verkkokaupassa asiakkaita palvelee oma asiakaspalvelutiimi.

  • Verkkokaupassa tuotteiden etsiminen on nopeaa ja helppoa.
  • Verkkokauppa on auki kellon ympäri, ja siellä voi asioida olinpaikasta riippumatta.
  • Verkkokauppa toimii myös ulkomailla.
  • Tuotteet toimitetaan tarvittaessa vaikka kotiovelle, ja digitaaliset sisällöt, kuten E-kirjat asiakas saa heti tilauksen jälkeen käyttöönsä tilausvahvistuksessa toimitettavalla latauslinkillä.
  • Verkkokaupassa voi asioida myös ilman rekisteröitymistä.
Verkkokaupan asiakaspalvelutiimi palvelee asiakkaita ja auttaa ongelmatilanteissa niin puhelimella, sähköpostilla kuin nopeasti verkkokaupan chatissä arkisin kello 9-16 välillä.

« takaisin