Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » Tule meille toimitusjohtajaksi

Tule meille toimitusjohtajaksi


Haluatko olla vaikuttamassa kestävään ja hyvinvointia edistävän kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuteen?

Nykyisen toimitusjohtajan eläköityessä haemme joukkoomme sinua, liiketoimintalähtöinen

Toimitusjohtaja

vastaamaan yhtiön strategiasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Vastuullasi on Rakennustieto Oy:n toiminnan operatiivinen johtaminen sekä liiketoiminnan kehittäminen yhdessä hallituksen kanssa. Saat johdettavaksesi kokeneista osaajista koostuvan monipuolisen asiantuntijaorganisaation. Lisäksi tukenasi on Rakennustietosäätiö ja sen muodostama kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden ainutlaatuinen verkosto. Meillä viihdytään ja yhteistyö on tärkeä osa menestystämme.

Odotamme sinulta kokemusta liiketoiminnan ja organisaation johtamisesta sekä kiinteistö- ja rakennusalan tuntemusta. Olet innostava, tulevaisuuteen katsova ja jämäkkä johtaja, joka näkee digitaalisen tietopalvelun tulevaisuuden mahdollisuudet sekä liiketoiminnallemme että koko alalle. Sinulla on tehtävään sopiva akateeminen tutkinto. Voit olla kokenut konkari tai nuoremman polven osaaja. Tärkeää on aito halu tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä rakentamisen toimialan kehittämisen hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennustietosäätiön yliasiamies Markku Hedman, puh. 040 7024 884 sekä MPS-konsultit Johanna Leskinen 23.4. klo 9-11, puh. 020 7469 406 ja Maija Suokas 27.4. klo 12–14, puh. 020 746 9459.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 4.5.2020 mennessä MPS:n sivuilla uratori.mps.fi.

Rakennustieto Oy on Suomen merkittävin rakennetun ympäristön tietotalo, jonka tuotteet kattavat koko rakentamisen elinkaaren suunnittelusta ylläpitoon asti. Tuotamme luotettavaa tietoa suunnittelijoille, infra-alalle, talonrakentamiseen, talotekniikkaan ja kiinteistönpitoon. Toimintamme tavoitteet ovat luotettavuus, puolueettomuus, asiantuntemus, laatu ja asiakaslähtöisyys. Rakennustieto Oy:n omistaa Rakennustietosäätiö RTS.
« takaisin