Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet » Uutiset » Haemme viestintäkoordinaattoria

Haemme viestintäkoordinaattoria


Rakennustieto Oy on rakennusalan johtava tietotalo. Teemme merkityksellistä työtä, jotta jokaisella suomalaisella olisi terveellinen, turvattu ja kestävästi rakennettu ympäristö. Tuotamme tietoa ja työvälineitä rakennuttamiseen, suunnitteluun, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon.

Olemme kehittämässä toimintaamme ja haemme nyt

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Tehtävässäsi viestinnän asiantuntijana suunnittelet ja toteutat asiakaslähtöistä ja monikanavaista viestintää. Viestit sujuvasti suomen kielellä, omaat vahvan visuaalisen silmän ja kehität jatkuvasti omaa työtäsi. Sinulla on kyky tiivistää ja muokata teksteistä eri kanaviin sopivia. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset viestinnän tehtävät, kuten sisällön tuottaminen sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja tiedotteisiin, taittotyöt, tapahtuma- ja kampanjamateriaalien suunnittelu ja toteutus sekä verkkosivujen päivittäminen.

Sinulta odotetaan organisointikykyä, huolellisuutta ja tarkkuutta, mutta myös kykyä nähdä asiat uudella tavalla. Sinulla on myös positiivinen ja joustava asenne sekä aikataulupaineiden ja ajoittain hektisen työympäristön sietokykyä. Edellytämme soveltuvaa viestintäalan amk-tasoista koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista viestinnän tai markkinoinnin tehtävistä vähintään kolme vuotta. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.

Odotamme:
  • hyviä viestinnällisiä taitoja.
  • vahvaa viestinnän ja markkinoinnin ymmärrystä ja osaamista. graafisen suunnittelun osaamista, kykyä yhdistää tekstiä ja kuvaa.
  • hyvää sosiaalisen median ja siihen liittyvien työkalujen ja mainonnan tuntemusta.
  • osaamista ja kokemusta ainakin osasta seuraavista asioista: sisältömarkkinointi, ActiveCampaign, WordPress, Hootsuite, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator

Lisäpisteitä:
  • Kokemuksesta sosiaalisen median maksullisesta markkinoinnista
  • Valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidoista
  • Pilkkusääntöjen osaamisesta

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 26.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry@rakennustieto.fi otsikkona ”Viestintäkoordinaattori”. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Hanna Hakala, hanna.hakala@rakennustieto.fi, puh. 040 457 7431. Puhelimitse parhaiten tavoitettavissa 9.10. klo 12-14, 13.10. klo 9-12 ja 22.10 klo 9-12.
« takaisin