Etusivu » Tietotuotteet » KH-kortisto » Sisältö

KH-kortiston sisältö


Ohjeet, säännökset, tuotekortit


KH-ohjeilla päädyt oikeisiin ratkaisuihin. Ohjeet sisältävät kiinteistönpidossa tarvittavat taloudelliset ja tekniset ylläpito-ohjeet kaikille osa-alueille: operatiiviseen kiinteistöjohtamiseen, rakennusten ja teknisten järjestelmien sekä ulkoalueiden hoitoon ja kunnossapitoon sekä siivoukseen ja jätehuoltoon.

KH-kortisto neuvoo myös kiinteistöpalveluiden määrittelyissä ja hankinnoissa. Se antaa ohjeita tarjouspyyntöjen, palvelukuvausten ja sopimusten laadintaan.

KH-kortistosta löydät kiinteistönpidon lainsäädännön, valtioneuvoston ja ministeriöiden päätökset ja ohjeet sekä rakentamismääräyskokoelman. Tuotekorteista ja RT tuotetieto -palvelusta saat valmistajakohtaista teknistä tietoa kiinteistönpidon, rakentamisen, talotekniikan ja sisustamisen tarvikkeista, materiaaleista, laitteista ja palveluista.

Käytännöllisiä työkaluja

Räätälöi kiinteistöllesi huoltokirja ja käyttäjille viihtyisän, turvallisen ja taloudellisen asumisen ohjeita.

Käyttöikälaskimen avulla voit laskea teknisten laitteiden jäljellä olevan käyttöiän. Lainalaskimella taas suunnittelet asuntoyhtiön lainojen budjetointia ja rahoitusta.

Palvelussa on valmiita hankekokonaisuuksia, kuten Putkihankesuunnittelu, Kattoremontti ja Lopputarkastus. Materiaali on järjestetty hankkeen kulun mukaiseen järjestykseen.

Voit koota oman kortiston KH-tuotteista esimerkiksi jotain tiettyä korjaushanketta varten. Omaa kortistoa voidaan käyttää tiimityökaluna, sillä korttien yhteyteen voidaan liittää kommentteja, jotka ovat yrityskohtaisesti kaikkien nähtävillä.

Lisäksi löydät palvelusta tiedonjyväkortteina koosteita alan tutkimustuloksista sekä artikkeleita.

Arkistosta vanhempi tieto

KH-arkistosta löydät vanhat, käytöstä poistuneet ohjeet, säännökset ja tiedonjyvät, jotka on linkitetty uusiin, korvaaviin tietoihin.

Tutustu KH-kortistoon RT tietoväylässä

KH-kortiston laadun takeena ovat alan parhaat asiantuntijat. Rakennustietosäätiö RTS:n laajan toimikuntalaitoksen jäseninä he yhteistyössä Rakennustieto Oy:n kanssa jalostavat julkaistavan tiedon KH-kortistoon.