Etusivu » Tietotuotteet » RAIKU2

RAIKU2


Maarakentamisen tarjouslaskentaohjelma

RAIKU2 on toiminnoiltaan monipuolinen
urakka- ja tarjouslaskentaohjelma erityisesti
maarakennusalan yritysten tarpeisiin.
RAIKU2-ohjelmalla voit tehdä tarjoukset laskentavaiheesta alkaen asiakkaalle lähetettävään tarjoustulosteeseen saakka. Ohjelma nopeuttaa tarjouslaskentaa ja tuo tarjouskäytäntöön järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

Kokeile RAIKU 2 -ohjelmaa ilmaiseksi kuukauden ajan
Tutustu sitoumuksetta ja maksutta RAIKU 2 -ohjelmaan kuukauden ajan. Täytä koekäytön tilauslomake täältä »

Sisältö – resurssit, aika, kustannukset

Ohjelma sisältää mm. kokonaistarjouksen laskennan, laskelman yhteenvedon kustannuslajeittain ja tarjoustulosteen.

Resurssi- ja aikataulupohjaisella (REA) tarkastelulla saa kohteesta lasketuksi urakan kokonaiskustannukset ja niihin pohjautuvan kokonaistarjouksen. Tarjouslaskelma ja kustannusyhteenveto voidaan eritellä eri kustannuslajeittain (miestyöt, konetyöt, kuljetus, materiaalit, muut kustannukset) sekä oman työn että alihankinnan osalta.

Laskelmasta voi tulostaa kustannuserittelyn osatarjouksittain ja kustannuslajeittain. Myös varsinaisen asiakkaalle lähetettävän tarjouslaskelman voi tulostaa suoraan RAIKU2-ohjelmasta halutun ulkoasun mukaisena.

Lisämoduulit laajentavat toiminnallisuutta

Perusohjelman toiminnallisuutta voi laajentaa lisämoduuleilla oman yrityksen toimialan ja toiminnan mukaisesti:
  • Massamuunnoslaskenta
  • Kapasiteettilaskenta
  • Yksikköhintalaskenta
  • Hinnastot
  • Nimikkeistöt
Useimmille urakointiyrityksille kaikki lisämoduulit ovat hyödyllisiä, mutta esimerkiksi suunnittelutoimisto voi tarvita ensisijaisesti vain massamuunnostoiminnallisuutta.

Massamuunnokset-moduuli tarjoaa ennennäkemättömän helpon tavan massamuunnosten laskentaan. Tämä säästää laskenta-aikaa ja minimoi laskentavirheiden aiheuttamat ylimääräiset kustannukset.

Kapasiteettilaskenta-moduuli tarjoaa helpon työvälineen kapasiteettitietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Tämä lyhentää laskenta-aikaa ja tuo laskentaan tarkkuutta, kun ohjelmaan tallennettuja kapasiteettitietoja voidaan hyödyntää uusien kohteiden työmäärän laskennassa.

Nimikkeistöt-moduuli helpottaa ja selkeyttää laskelman tekemistä säästäen työaikaasi.

Yksikköhintalaskenta-moduuli helpottaa ja nopeuttaa yksikköhintatarjouksen laskemista. Yksikköhintatarjous syntyy helposti kokonaishintatarjouksen yhteydessä. Voit myös laskea pelkkiä yksikköhintatarjouksia ilman kokonaisurakan laskentaa.

Hinnastot-moduuli säästää työaikaasi hinnastojen käsittelyn eri vaiheissa, kuten tarjouslaskennassa käytettävien omakustannushintojen määrittämisessä tai yrityksen laskutushintojen ylläpitämisessä.

Koneyrittäjien liitto mukana kehitystyössä

Ohjelman on kehittänyt Tietohippu Oy yhdessä Koneyrittäjien liiton kanssa ja se pohjautuu sisällön osalta aikaisempaan Raiku-urakkalaskentaohjelmaan.Ylläpito ja käyttäjätuki

Tietohippu Oy
Puh. (08) 6122 490
E-mail: posti@tietohippu.fi