Etusivu » Tietotuotteet » RT urakoitsijan tuotetieto

RT urakoitsijan tuotetietoMistä on talot tehty?

Sen kertoo RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksella laadittu Rakennuksen tuoteseloste TM.
RT urakoitsijan tuotetieto -sovellus on rakennusalan yhdessä kehittämä ratkaisu rakennushankkeen tuotetietojen hallintaan.

RT urakoitsijan tuotetieto tuo tehokkuutta ja kustannussäästöä. Tuotteitten kelpoisuuden ja käyttöturvallisuuden osoittaminen helpottuu alan yhteisen sähköisen tietokannan myötä.

Säästät aikaa ja rahaa digitalisoimalla manuaalista työstä. RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksiesta saat kaikki rakennuksen tuotetiedot ja -dokumentit yhdestä paikasta rakennusvaiheesta ylläpitoon.

» Tutustu RT urakoitsijan tuotetieto -sovellukseen tästä ja katso animaatio

> Katso uudelta videoltamme, kuinka Skanska ja Lemminkäinen käyttävät RT urakoitsijan tuotetieto -sovellusta työmaillaan.

Kirjautuminen RT urakoitsijan tuotetieto -palveluun

Kirjaudu palveluun tästä.

http://urakoitsija.rttuotetieto.fi

Rakennusurakoitsija: Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme, miten hyödyt RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksen käytöstä rakennushankkeessa.

» Myynnin yhteystiedot
Rakennustuotevalmistaja: Olemalla mukana RT tuotetiedossa, varmistat että tuotteesi pääsevät urakoihin mukaan. Ota yhteyttä myyntiimme, kerromme kuinka näyt Rakennustiedon tietopalveluissa, RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksessa ja kaupan järjestelmissä.

» RT tuotetieto -myynnin yhteystiedot
Kirjautuminen RT urakoitsijan tuotetieto -palveluun
RT urakoitsijan tuotetieto -käyttöohje