Etusivu » Tietotuotteet » Sisustussuunnittelu SIT » Sisältö

Sisustussuunnittelu (SIT) -aihekokoelman sisältö


Monipuolista tietoa ammattisuunnitteluun

Sisustussuunnittelu (SIT) -aihekokoelma sisältää tilasuunnitteluohjeita sekä tietoa mm. kalusteista, materiaaleista, pintakäsittelyistä ja valaistuksesta. Lisäksi palvelussa on suunnittelua ohjaavia säännöksiä sekä tietoa sopimuskäytännöistä ja alan yleisistä laatuvaatimuksista (Sisä- ja MaalausRYL). Palveluun on myös linkitetty sisustajan tuote- ja materiaalitietoa.

Tieto on puolueetonta ja luotettavaa ja koottu sisustussuunnittelun ammattilaisen tarpeisiin.

Löydät rarkaisuja mm. päivänvalon hallinnintaan sisätiloissa tai esteettömän liikkumis- ja toimimisympäristön luomiseen. Saat tietoa huoneakustiikasta ja sisäilmastoluokituksesta, ja voit hyödyntää sisustussuunnittelun tehtäväluetteloa tai tarkistaa rakennusten sähköpiirrosten tunnusmerkit.

Ainutlaatuisuus on yksityiskohdissa

Sisustussuunnittelussa yksityiskohdat antavat kohteelle sen jonkin, joka erottaa sen muista ja tekee siitä ainutlaatuisen. Sisustussuunnittelun aihekokoelmasta ja RT tuotetiedosta löydät yksityiskohtaista, detaljitason tietoa tuotteista ja materiaaleista.

Suosikkisi


Ajankohtaisiin projekteihisi liittyvät tiedot poimit helposti oman työpöytäsi kansioihin.

Vanhallakin tiedolla on arvonsa


Kun ohjeet tai säännökset muuttuvat, korvataan ne uusilla. Korvatut tiedot tallentuvat arkistoon, eikä näitäkään tietoja tarvitse etsiä muualta.

Tutustu aihekokoelmaan RT tietoväylässä »
Sisustussuunnittelu (SIT) -aihekokoelman laadun takeena ovat alan parhaat suunnittelun ja rakentamisen asiantuntijat. Rakennustietosäätiö RTS:n laajan toimikuntalaitoksen jäseninä he yhteistyössä Rakennustieto Oy:n kanssa jalostavat julkaistavan tiedon Rakennustieodon kortistoihin.