Rakennustieto
EtusivuYhteydenottoHaku
RY Rakennettu ympäristö > Uutiset > Easy LED Oy allekirjoitti historiallisen sopimuksen Lähi-idässä

Easy LED Oy allekirjoitti historiallisen sopimuksen Lähi-idässä


Suomalainen LED-valaisimia valmistava Easy LED Oy on allekirjoittanut 12.12.2012 palan suomalaista valaistushistoriaa Abu Dhabissa Arabiemiraateissa. Sopimuksen tarkkaa arvoa ei haluta julkistaa, mutta kyseessä on arvoltaan suurin suomalaisen valaisinvalmistajan koskaan allekirjoittama sopimus. Sopimus kattaa yksinoikeudella Easy LEDin katu-, teollisuus- ja yleisvalojen myynnin alueella. Uusimmat tekniset ratkaisut täyttävät korkeimmat kansainväliset laatuvaatimukset ja varmistavat korkean hyötysuhteen energian käytössä.

Easy LED Oy on Salossa toimiva, vuonna 2006 perustettu LED-valaisimia suunnitteleva ja valmistava yritys. Yrityksen päätuotteita ovat katu-, alue-, teollisuus-, toimisto- ja yleisvalaistukseen tarkoitetut erittäin korkealaatuiset, energiatehokkaat ja ajattomiksi suunnitellut LED-valaisimet. Easy LED Oy:n tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset.

Al Jaber Group on Abu Dhabissa päämajaansa pitävä, vuonna 1970 perustettu monialayritys, joka toimii useilla markkinoilla yli 50 yrityksen voimin. Yrityksen toimialoja ovat mm. kiinteistöjen rakennus, tie- ja maarakennus, logistiikkapalvelut, meriteollisuus, teollisuuden insinööri-, suunnittelu- ja rakennuspalvelut, teollisuuden myyntiedustus jne. Yritys työllistää yli 60.000 henkilöä.

ikoni_print
HAKU ( RY. Rakennettu Ympäristö )

UUTISET