Rakennustieto
EtusivuYhteydenottoHaku
RY Rakennettu ympäristö > Uutiset > Uudistuvan Olympiastadionin suunnittelijat valittu

Uudistuvan Olympiastadionin suunnittelijat valittu


Helsingin Olympiastadionin uudistaminen etenee, kun hankkeen seuraavan vaiheen suunnittelutyö käynnistyy helmikuussa 2013. Pää- ja arkkitehtisuunnittelun toteuttaa monialaisten osaajien työyhteenliittymä. Pää- ja arkkitehtisuunnittelun toteuttajiksi on valittu arkkitehtitoimistot K2S ja NRT asiantuntijoinaan Wessel de Jonge architecten ja White arkitekter. Kansainvälisellä työyhteenliittymällä on laaja ja monipuolinen kokemus erityyppisten ja erikokoisten rakennushistoriallisesti merkittävien hankkeiden suunnittelusta ja projekteista. Nyt mukana olevien toimistojen referenssit kattavat laajasti korkeatasoisen perusparantamisen sekä liikuntapaikka- ja stadionsuunnittelun niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Pääsuunnittelijana toimii arkkitehti SAFA Kari Raimoranta (Arkkitehdit NRT Oy).
Projektin arkkitehtisuunnittelusta vastaavana projektipäällikkönä toimii arkkitehti SAFA Kimmo Lintula (Arkkitehtitoimisto K2S Oy). Projektiarkkitehtina toimii arkkitehti SAFA Tom Lindholm (Arkkitehdit NRT Oy). Kansainvälistä asiantuntemusta hankkeeseen tuo Wessel de Jonge (Wessel de Jonge architecten BNA BV) ja Frederik Källström (White arkitekter AB).

Uudistamisen rakennesuunnittelusta valittiin vastaamaan Finnmap Consulting ja sähkö- ja LVIA-suunnittelusta Projectus Team Oy.


ikoni_print
HAKU ( RY. Rakennettu Ympäristö )

UUTISET