Rakennustieto
EtusivuYhteydenottoHaku
RY Rakennettu ympäristö > Uutiset > Rakennusluvat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukselle sekä Kaupunginteatterin korjaukselle

Rakennusluvat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukselle sekä Kaupunginteatterin korjaukselleKalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakentaminen ja Helsingin Kaupunginteatterin peruskorjaus saivat luvat rakennuslautakunnan kokouksessa. Lautakunta myönsi luvat myös kolmen asuinkerrostalon rakentamiselle Suurmetsään ja Pitäjänmäelle.

Lähialueiden palveluita yhteen kokoava Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus sijoittuu hyvien liikenneyhteyksien ääreen Työpajankadulle. Se nousee rakenteilla olevan Kalasataman keskuksen viereen.

Rakennuksessa on kuusi maanpäällistä ja kaksi kellarikerrosta. Pää- ja pihajulkisivut ovat pääosin lasia, ja niissä on eri värein rapattuja erkkereitä. Päätyjulkisivut ovat pääosin rapattuja. Rakennusta koristaa viherkatto. Julkisten palveluiden lisäksi rakennukseen tulee kaikille avoin ravintola.

Kohteen ovat suunnitelleet arkkitehti Pekka Helin ja rakennusarkkitehti Ritva Mannersuo Arkkitehtitoimisto Helin & Co Oy:stä.

ikoni_print
HAKU ( RY. Rakennettu Ympäristö )