Rakennustuotteet

Akzo Nobel Coatings Oy

Sadolin Oiva kombi J -tasoite kevyt valmistasoite kuiviin sisätiloihin. Eritysesti saumatasoitukseen, käy myös ylitasoitukseen. Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Sadolin Oiva Tasoite Hieno kevyt valmistasoite kuiviin sisätiloihin. Seinä- ja kattopintoihin. Hieno. Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Sadolin Oiva Tasoite Karkea kevyt valmistasoite kuiviin sisätiloihin. Seinä- ja kattopintoihin. Karkea. Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Sadolin Oiva Tasoite Medium kevyt valmistasoite kuiviin sisätiloihin. Seinä- ja kattopintoihin. Medium. Rakennusmateriaalin päästöluokka M1.

Ardex Oy

Ardex B 10 julkisivutasoite huokosten ja hiushalkeamien täyttöön.

Ardex F 11 valkoinen julkisivutasoite. Betoniyhdistyksen varmennettu käyttöseloste.

Bostik Oy

Bostik Latex 825 lateksimassa vesiperustainen akrylaattisaumamassa/tasoite sisäkäyttöön.

Fintex-Tetrakem Oy

Fintex J saumatasoite käyttövalmis tasoite rakennuslevyjen saumojen tasoituksiin, myös saumanauhan kiinnitykseen. Pakkauskoko 10 l.

Fintex LF kevyttasoite vesiohenteinen, käyttövalmis kevyt hienotasoite sisäpuolisten seinä- ja kattopintojen osa-, sauma- ja ylitasoitukseen. Pakkauskoko 0,75 l.

Fintex LH -yleistasoite pieni kutistuma. Pakkauskoko 3 ja 10 l.

Heikki Haru Oy

Planipatch hienojakoinen, erittäin nopeasti kovettuva valumaton viimeistelytasoite pysty- ja vaakapinnoille 0...10 mm kerrospaksuuksiin saakka.

Kaakelikeskus Helsinki Oy

Mira 6950 Express -pikatasoite seinä- ja lattiatasoite, kallistukset 0...35 mm, päällystysvalmis 2 tunnissa.

Kiilto Oy

Kiilto GP Nauhoitustasoite liimasideaineinen erikoistasoite kipsikartonkilevyjen saumauksiin.

Kiilto TM DF Täyttömassa nopea täyttömassa seinäpinnoille kuivissa ja märkätiloissa.

Lakan Betoni Oy

Lakka Korjaustasoite käsin levitettävä tasoite betonille, kivi- ja puupinnoille sekä keramiikkalaatoille seinään että lattiapinnoille.

Lakka Pintatasoite LH polymeeripohjainen, rakennuslevy- tai pohjatasoitteella tasoitetuille pinnoille.

Lakka Pohjatasoite LK polymeeripohjainen, betoni-, rappaus- yms. alustoille tai tiilitasoitteella tasoitetuille pinnoille.

Muottikolmio Oy

Vandex CRS LC-tasoite betonipintojen tasoite.

Vandex CRS tasoite betonipintojen tasoite.

Pajutex Oy

Profi kalkkitasoite no.342 hengittävä, sekoitetaan veteen, helppo käyttää, luonnonmukainen.

Oy Sika Finland Ab

SikaFiller-101 vesipohjainen, hieno kevyttasoite yleiskäyttöön sisätiloissa. Sopiva kerrospaksuus kertatäytöllä on 0...3 mm. Tasoite soveltuu muovi-, betoni-, harkko-, laasti- ja lasikuitutapettipintojen tasoitukseen. Valkoinen.

SikaFiller-103 vesipohjainen, puolikarkea kevyttasoite yleiskäyttöön. Sopiva kerrospaksuus kertatäytöllä on 0...4 mm. Tasoite sopii sisätilojen betoni-, kipsi- ja rappauspintojen tasoitukseen sekä erityisesti kipsilevyille saumanauhan kanssa.

SikaFiller-105 vesipohjainen karkea tasoite sisätiloihin. Kerrospaksuus kertatäytöllä on 0...30 mm. Tasoite soveltuu muovi-, betoni-, harkko-, laasti-, tapettipintojen jne. halkeamien täyttöön ja tasoitukseen.

SikaFiller-107 vesipohjainen hienotasoite sisälle. Sopiva kerrospaksuus kertatäytöllä on 0...4 mm. Tasoite soveltuu muovi-, betoni-, harkko-,
laasti-, tapettipintojen jne. halkeamien täyttöihin ja tasoitukseen.

Väritukku Oy

Ceresit CN-91 seinä- ja lattiatasoite sisä- ja ulkokäyttöön, kerrospaksuus 3...30 mm.