Luotettava tietopalvelukumppanisi rakentamisen elinkaaressa

Rakennustiedon luotettavalla ja ajantasaisella tiedolla ja palveluilla tuotat vastuullisesti ja tehokkaasti laatua rakentamisen koko elinkaarella. Palvelukoriemme – sopiminen, ohjeet, varmentaminen, tuotetieto ja rakentaminen – palvelut auttavat asiakkaitamme rakentamisen kaikissa elinkaaren vaiheissa tilaamisesta ylläpitoon. Palveluidemme jatkuvalla uudistamisella autamme asiakkaitamme vastaamaan niin regulaation, teknologian kuin tämän hetken suhdannetilanteenkin tuomiin uusiin vaateisiin ja haasteisiin.

Osa palveluidemme nimistä uudistuu


Osana palveluidemme kehittämistä myös osa palveluidemme nimistä uudistuu syksyn aikana. RTS-ympäristöluokituksen tunnet jatkossa nimestä Rakennustiedon ympäristöluokitus. RTS EPD- ympäristöselosteen nimi muuttuu Rakennustiedon EPD-ympäristöselosteeksi. Myös rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen ja ilmanvaihtotuotteiden M1-puhtausluokituksen luokitustunnukset uudistuvat.

Lisäksi selkeytämme Tuotetiedon palveluidemme nimeämistä ja jatkossa tunnet RT-tuotetiedon pelkästään nimellä Tuotetieto. Tuotetiedon palvelukokonaisuus tarjoaa kansallisen, keskitetyn tuotetietokannan, haun ja rajapinnan kaikille alan toimijoille sekä Tuotetiedon hallintapalvelun (aiemmin RT-urakoitsijan tuotetieto).

< Takaisin blogiin