EtusivuajankohtaistatapahtumatKansallisen RT-tuotetietokannan ja RT-urakoitsijan tuotetiedon koulutus hankinnan ammattilaisille
Kansallisen RT-tuotetietokannan ja RT-urakoitsijan tuotetiedon koulutus hankinnan ammattilaisille
11.5.2023
9.00 - 10.00
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Tervetuloa Kansallisen RT-tuotetietokannan ja RT-urakoitsijan tuotetiedon koulutukseen hankinnan ammattilaisille!

RT-tuotetieto hyödyttää sekä pääurakoitsijan työmaiden että hankinnan arkea kuin myös rautakauppojen ja tuotetoimittajien työtä. On erittäin tärkeää, että rakennusalan hankinnan ammattilaiset ymmärtävät, mistä tässä kokonaisuudessa on kyse ja miten tarkalleen kaikki rakennusalan osapuolet RT-tuotetiedon palvelukokonaisuudesta hyötyvät.

 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille rakennus- ja infra-alan hankinnan ammattilaisille olit sitten töissä pääurakoitsijalla, rautakaupassa tai aliurakointia tekevässä rakennusalan yrityksessä. Hankinnan ammattilaisina olette ensiarvoisen tärkeässä roolissa koko toimialan eteenpäin viemisessä.

Tässä tilaisuudessa Tuotetiedon tiimipäällikkö Teemu Rantanen esittelee rakennusalan hankinnan ammattilaisille, mikä RT-tuotetiedon -palvelukokonaisuus on ja miten siihen liittyvät kansallinen RT-tuotetietokanta, RT-urakoitsijan tuotetieto, rttuotetieto.fi ja rajapinnat. Lisäksi hän kertoo, miksi on niin työmaiden, rautakauppojen, aliurakoitsijoiden kuin tuotetoimittajien kannalta tärkeää, että sopimuksilla on maininnat kyseisistä asioista.

 

Tule mukaan kuulemaan ja oppimaan, miten voit jatkossa helpottaa niin omaa kuin kollegoidesi arkea!

Lisätietoja:


Teemu Rantanen
tiimipäällikkö
Rakennustieto Oy
puh. 040 709 9917
teemu.rantanen@rakennustieto.fi

Ilmoittaudu mukaan >

< Takaisin tapahtumiin