EtusivuajankohtaistatapahtumatRT-urakoitsijan tuotetiedon esittely ja koulutus 19.1.2023
RT-urakoitsijan tuotetiedon esittely ja koulutus 19.1.2023
19.1.2023
9.00-10.00
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Suomalaiset rakennusliikkeet käyttävät tuote- ja kemikaalitietojen hallinnointiin RT-urakoitsijan tuotetieto -palvelua. Palvelua käyttävät muun muassa YIT, NCC, Fira, SRV, Bonava, Lujatalo ja Skanska. Työmaat hyödyntävät palvelua lain vaatiman rakennustuotteiden kelpoisuuden todentamiseen, kemikaaliluettelon hallintaan ja luovutusaineiston luomiseen. Projekteilla säästetään aikaa ja resursseja kun tuote- ja kemikaalitiedot virtaavat keskitetystä kansallisesta tuotetietokannasta rakenteellisessa muodossa.

RT-urakoitsijan tuotetieto-palvelussa työmaiden käytettävissä on RT-tuotetietokannan sisältö, josta löytyy n. 400 tuotetoimittajaa ja yli 120 000 rakennustuotetta. Työmaiden ei tarvitse pyytää kaikkia tuotedokumentteja tuotetoimittajilta kun ne löytyvät jo palvelusta. Lisäksi työmaat voivat pyytää aliurakoitsijoita lisäämään tuotetiedot suoraan palveluun. Rakennustuotteiden kelpoisuuden todentamisen pystyy tekemään palvelun avulla sähköisesti.

Palvelu kehittyy parhaillaan voimakkaasti rakennusliikkeiden käyttäjien toiveiden mukaisesti. Tänä vuonna on jo mahdollistettu mm. SSO-kirjautuminen ja muita käyttäjien toivomia uudistuksia.

Tule kuulemaan mikä on RT-urakoitsijan tuotetieto, miten se toimii ja miten se helpottaa työmaiden arkea. Lisäksi kerromme mitä kehitystoimenpiteitä palveluun parhaillaan tehdään.

Voit jakaa kutsua sekä ilmoittautumislinkkiä kollegoillesi. Ohjelmamuutokset mahdollisia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >

Lisätietoja:

Teemu Rantanen
tiimipäällikkö
Rakennustieto Oy
puh. 040 709 9917
teemu.rantanen@rakennustieto.fi

‍Tilaisuuden ohjelma:

klo 9:00

Yleiskatsaus RT-tuotetietoon

Yleiskatsaus RT-urakoitsijan tuotetieto -palveluun

Demo RT-urakoitsijan tuotetieto -palvelusta

RT-urakoitsijan tuotetiedon kehitys

Teemu Rantanen, tiimipäällikkö, Rakennustieto Oy

Tietoisku on maksuton.

< Takaisin tapahtumiin