EtusivuajankohtaistatapahtumatTuotetiedon tietokentät tuotetoimittajalle (TILAISUUS TÄYNNÄ)
Tuotetiedon tietokentät tuotetoimittajalle (TILAISUUS TÄYNNÄ)
7.11.2023
9.00 - 10.00
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Tilaisuus on täynnä. Suuren kysynnän vuoksi järjestämme tilaisuuden myös 24.10.

----

Tuotetoimittaja, haluatko varmistaa, että tietosi Tuotetiedossa ovat siinä kunnossa, että suunnittelijat ja urakoitsijat löytävät ne ja kauppa pystyy hyödyntämään tietoja täysimääräisesti?

Tervetuloa maksuttomaan koulutukseen käymään läpi Tuotetiedon tietorakennetta. Kerromme, mitä tietoa ja missä muodossa Tuotetiedon tietokantaan voi toimittaa, jotta se palvelee parhaiten suunnittelijoita, urakoitsijaa ja kauppaa.


Järjestämme loppuvuoden aikana kolme samansisältöistä koulutusta 10.10., 7.11. ja 5.12., joihin mahtuu jokaiseen mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Suuren kysynnän vuoksi järjestämme tilaisuuden myös 24.10. Osallistujien määrä on rajattu, jotta tunnin aikana voidaan konkreettisten esimerkkien avulla käydä läpi, mitä tietoja meille voi toimittaa sekä käydä koulutukseen osallistujien tuotetietojen tilannetta läpi. Tavoitteena on saada Tuotetietoon mahdollisimman kattavat tiedot.


Koulutus on tarkoitettu tuotetoimittajille, jotka ovat jo mukana Tuotetiedossa. Voit tarkastella tuotetietojasi ennakkoon osoitteessa haku.tuotetieto.fi hakemalla yrityksesi nimellä.

Lisätietoja:

Sami Saari

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

sami.saari@rakennustieto.fi

< Takaisin tapahtumiin