EtusivuajankohtaistatapahtumatTuotetiedon tietokentät tuotetoimittajalle 8.5.2024
Tuotetiedon tietokentät tuotetoimittajalle 8.5.2024
8.5.2024
9.00-10.00
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Tuotetoimittaja, haluatko varmistaa, että tietosi Tuotetiedossa ovat siinä kunnossa, että suunnittelijat ja urakoitsijat löytävät ne ja kauppa pystyy hyödyntämään tietoja täysimääräisesti?

Tervetuloa maksuttomaan tilaisuuteen käymään läpi Tuotetiedon tietorakennetta. Kerromme, mitä tietoa ja missä muodossa Tuotetiedon tietokantaan voi toimittaa, jotta se palvelee parhaiten suunnittelijoita, urakoitsijaa ja kauppaa.

Järjestämme kuukausittain samansisältöisen tilaisuuden 11.1., 8.2., 7.3. ja 4.4., 8.5. ja 6.6., joihin mahtuu jokaiseen mukaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistujien määrä on rajattu, jotta tunnin aikana voidaan konkreettisten esimerkkien avulla käydä läpi, mitä tietoja meille voi toimittaa sekä käydä tilaisuuteen osallistujien tuotetietojen tilannetta läpi. Tavoitteena on saada Tuotetietoon mahdollisimman kattavat tiedot.

Tilaisuus on tarkoitettu tuotetoimittajille, jotka ovat jo mukana Tuotetiedossa. Voit tarkastella tuotetietojasi ennakkoon osoitteessa haku.tuotetieto.fi hakemalla yrityksesi nimellä.

Lisätietoja:

Sami Saari

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

sami.saari@rakennustieto.fi

< Takaisin tapahtumiin