EtusivuajankohtaistatapahtumatUusi rakentamislaki ja tuotetieto urakoitsijan näkökulmasta
Uusi rakentamislaki ja tuotetieto urakoitsijan näkökulmasta
31.5.2023
9.00 - 11.00
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Vakioidulla, digitaalisella tuotetiedolla voidaan säästää työmailla merkittävästi aikaa ja rahaa. RT-urakoitsijan tuotetieto on rakennusurakoitsijalle tarkoitettu työkalu rakennus- ja infrahankkeiden kokonaisvaltaiseen rakennushankkeen tuotetiedon hallintaan ja luovutusaineiston keräämiseen. Työkalulla syntyy myös kemikaaliluettelo, jonka jokainen työntekijä työmaalla voi ladata kännykkään QR-koodilla. Työkalu hyödyntää kansallisen RT-tuotetietokannan sisältöä, joten käyttöturvallisuustiedotteet, tuotekelpoisuuden osoittamiseen tarvittavat dokumentit sekä muu valmistajan tuotedokumentaatio ovat valmiiksi liitettyinä tuotteisiin. Tilaisuudessa kuulet rakentamislain vaikutukset urakoitsijoille tuotetiedon näkökulmasta.


Maksuttoman webinaarin järjestävät Talonrakennusteollisuus ry yhdessä Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOn kanssa. Kouluttajina ovat Rakennustiedon RT-tuotetiedon tiimipäällikkö Teemu Rantanen ja kehityspäällikkö Sami Saari.


Koulutuksen sisältö


9.00 RT-urakoitsijan tuotetieto säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa työmaan kemikaaliturvallisuuden hallintaa. | Teemu Rantanen, Tiimipäällikkö, Rakennustieto
10.00 Tauko
10.10 Uusi rakentamislaki ja tuotetieto urakoitsijan näkökulmasta. |  Sami Saari, Kehityspäällikkö, Rakennustieto
10.40 Keskustelu
11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu koulutukseen Ratekon sivuilla >

< Takaisin tapahtumiin