EtusivuajankohtaistatapahtumatVirtuaalinen aamukahvi: Tämän helpommaksi ei rakennustuotteiden haku ja vertailu voi mennä - tule katsomaan demo
Virtuaalinen aamukahvi: Tämän helpommaksi ei rakennustuotteiden haku ja vertailu voi mennä - tule katsomaan demo
9.6.2023
9.00 - 9.30
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Juuri julkaistu Tuotetiedon haku mahdollistaa rakennustuotteiden haun, vertailun ja valinnan teknisillä ominaisuuksilla ja hiilijalanjälkitiedoilla. Hakumme on maksuton ja avaa mahdollisuuden hyödyntää yli 150 000 rakennustuotteen tietokantaamme niin suunnitteluvaiheessa, hankinnoissa kuin työmaallakin esim. tuotevaihtojen kartoituksen yhteydessä. Voit etsiä tuotteita sanahaulla, TALO 2000-rakennustuotenimikkeistöllä tai yrityksen nimellä. Tuotetiedon tietokanta on ainoa paikka maailmassa, jossa rakennustuotteen CO2-tiedot löytyvät myös GTIN-koodatulla tasolla. Tuotevalmistajalle hakumme mahdollistaa omien tuotteiden ominaisuuksien vertailun markkinoilla saatavilla olevien muiden tuotteiden suhteen.

Uuden rakentamislain myötä ympäristötiedot ovat pian tuotteiden valintakriteeri - haullamme pääset jo tänä päivänä vertaamaan tuotteita tuotteiden aiheuttaman hiilijalanjäljen suhteen.

Testaa heti hakuamme osoitteessa haku.tuotetieto.fi. Tule aamukahvillemme perjantaina 9.6.2023 näkemään ja kokemaan, kuinka supernopea ja monipuolinen uusi hakumme on ja miten se helpottaa työtäsi tuotteiden hakemisessa ja vertailussa.

Ohjelma

klo 8.45 - 9.00

Linjat avataan, vapaamuotoista esittäytymistä

klo 9.00 - 9.05

Tilaisuuden avaus

Jaana Matilainen, johtaja, yhteiskuntasuhteet, Rakennustieto Oy

klo 9.05 - 9.25

Demo: Hae, vertaile ja valitse rakennustuotteita uudella Tuotetiedon haulla

Sami Saari, liiketoiminnan kehityspäällikkö, Rakennustieto Oy

 

klo 9.25 - 9.30

Kysymykset ja tilaisuuden päätös

Jaana Matilainen, johtaja, yhteiskuntasuhteet, Rakennustieto Oy

Ilmoittaudu tästä

< Takaisin tapahtumiin