Etusivu » Rakennustieto » Kansainvälinen yhteistoiminta

Kansainvälinen yhteistoiminta


Tiedonvaihtoa yli rajojen
Rakennustieto toimii aktiivisesti alan kansainvälisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa tavoitteenaan korkeatasoisen ja terveellisen rakentamisen edistäminen.

Toimipisteet Tallinnassa ja Pietarissa
Tallinnan ET-INFOkeskuse AS ja Pietarin St.Petersburg Construction Centre Ltd tarjoavat alan tetopalvelua ja järjestävät esittely-, koulutus- ja seminaaritilaisuuksia rakennusalan ammattilaisille. Rakennustieto omistaa enemmistön kummastakin yhtiöstä.

ICIS International Construction Information Society

ICIS on luokituksia ja työselostusohjeita ylläpitävien organisaatioiden kansainvälinen kattojärjestö, johon kuuluu jäsenorganisaatiota 13 eri maasta. Rakennustieto on kiinteästi mukana yhteistyössä ICISin kanssa.

BuildingSMART

BuildingSMART Finland on kansainvälisen buildingSMART International -organisaation jäsen. Järjestön muodostamassa yhteistyöfoorumissa ovat mukana omistajien lisäksi laajasti suunnittelijat, urakoitsijat, ohjelmistotalot, yliopistot ja korkeakoulut sekä muut rakennusalan yritykset. Organisaatio ylläpitää rakennusalan tuotemallistandardia. BuildingSMART Finland toimii Rakennustietosäätiö RTS:n päätoimikuntana, tavoitteena on levittää tietoa tietomallintamisesta ja tukea toiminnassa mukana olevia tietomallipohjaisten prosessien käyttöönotossa.