EtusivuajankohtaistatapahtumatRakennushankkeen ohjaus kestävästi RTS-ympäristöluokituksella
Rakennushankkeen ohjaus kestävästi RTS-ympäristöluokituksella
6.10.2022
klo 8.45 - 16.00
Rakennustieto / online-lähetys
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Koulutus on tarkoitettu tilaajille, rakennuttajille, rakennuttajakonsulteille ja rakennushankkeissa RTS-luokituksen ohjauksesta vastaaville henkilöille. Tämä koulutus täyttää RT-ympäristökonsultin koulutusvaatimukset ja auttaa tilaajaa hankkeen tavoitteiden ohjaamisessa ja dokumentoinnissa.

Koulutuksessa perehdytään rakennushankkeen ohjaukseen RTS-ympäristöluokituksella. Koulutuksessa käsitellään RTS-ympäristöluokituksen uudistetut hankevaiheen kriteeristöt ja luokituksen käyttö hankkeen eri vaiheissa. Lisäksi tutustutaan RT-ympäristötyökalun käyttöön ja laskentatyökaluihin. Koulutus antaa valmiudet tehokkaaseen RTS- ympäristöluokituksen ohjaukseen ja käyttöön hankkeissa.

RTS-ympäristöluokitusta käytetään jo yli kahdessasadassa hankkeessa ja sen käyttö laajenee koko ajan. RTS-ympäristöluokitus on rakennusalan yhdessä kehittämä luokitusjärjestelmä, joka ottaa aidosti huomioon suomalaiset olosuhteet ja lainsäädännön. Luokitus ja siihen liittyvä työkalu auttavat rakennushankkeen sisäilman laadun sekä akustiikka- ja valaistusolosuhteiden varmistamisessa, kosteusteknisten riskien hallinnassa ja kokonaisvaltaisesti energiatehokkaiden rakennusten toteuttamisessa. Luokitukseen liittyvässä työkalussa on valmiina luokituskriteerit ja -mittarit, joiden avulla hanketta ohjataan, ja työkalu ohjaa dokumentoimaan hankkeen kannalta keskeiset dokumentit. Kriteeristöjen uudistuksessa on otettu huomioon kehittyvä lainsäädäntö ja taksonomian vaatimukset ja näitä käsitellään koulutuksessa.

Osallistumisen hinta: 450 EUR + alv. Hintaan sisältyy koulutuksen jälkeen vuoden loppuun 2022 voimassa oleva käyttöoikeus RT-ympäristötyökaluun. Tulet saamaan tunnukset työkaluun ennen koulutusta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit antaa meille myös toiveita siitä, mihin kysymyksiin koulutuksessa erityisesti haluaisit vastauksia, ja pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin joko osana esityksiä tai koulutuspäivän loppupuolella kysymysten käsittelyyn varattuna aikana.

Ilmoittaudu tästä

https://link.webropol.com/ep/ilmoittautuminen-rakennushankkeen-ohjaus-RTS-ymparistoluokituksella-06-10-2022

Lisätietoja:

Jaana Matilainen, Rakennustieto Oy, gsm 040 5080 985 (jaana.matilainen@rakennustieto.fi).

< Takaisin tapahtumiin