EtusivuajankohtaistatapahtumatRT-tuotetiedon tietoisku tuotetoimittajille
RT-tuotetiedon tietoisku tuotetoimittajille
12.05.2022
klo 10.00 - 11.00
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne >

Suomalaiset rakennusliikkeet käyttävät laajasti tuote- ja kemikaalitietojen hallinointiin RT-urakoitsijan tuotetieto-palvelua. Palvelua käyttävät muun muassa YIT, NCC, Fira, SRV, Bonava, Lujatalo ja Skanska. Työmaat hyödyntävät palvelua muun muassa lain vaatiman rakennustuotteiden kelpoisuuden todentamiseen sekä kemikaaliluettelon hallintaan.

RT-urakoitsijan tuotetieto-palveluun tuote- ja kemikaalitiedot virtaavat suoraan Rakennustiedon ylläpitämästä kansallisesta RT-tuotetietokannasta. Urakoitsijoiden toimintojen tehokkuuden kannalta on tärkeää, että kaikki Suomessa työmailla käytettävät rakennustuotteet löytyvät Rakennustiedon kyseisestä tietokannasta. Keskitetyn kansallisen tietokannan kautta hallinnoitu tuotetieto säästää merkittävästi tietysti myös tuotetoimittajien resursseja.

Lisäksi hankinnassa ja suunnittelussa RT-tuotetietokannan tietoja hyödynnetään tuotteiden valinnassa ja suunnitelmiin merkittyjen tuotteiden vaihdoissa vertailemalla tuotteiden ominaisuuksia.

Rakennustieto huolehtii toimittamiesi tuotetietojen viemisestä tuotetietokantaan. Tuotetiedot voidaan toimittaa lähes missä tahansa muodossa, joten tietojen toimittaminen ei ole vaikeaa. Rakennustieto tekee myös jatkuvaa RT-urakoitsijan tuotetieto- ja rttuotetieto.fi -palveluiden kehitystä tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Rakennustieto-konserni on yleishyödyllinen, puolueeton ja riippumaton yhteisö, joten on varmaa, että tuotetietokannan kasvun tuomat resurssit käytetään Rakennustiedon palveluiden ja KiRa-alan edistämiseksi.

Tule kuulemaan yleinen tietoisku RT-tuotetiedosta. Tilaisuuden jälkeen ymmärrät, mikä on RT-tuotetiedon palvelukokonaisuus, käyttäjät, käyttötavat ja hyödyt. Lisäksi näet, miltä palvelu näyttää tuotetoimittajan näkökulmasta ja kuulet, miten palvelu kehittyy tällä hetkellä.

Tuotetoimittajana pääsette helpoiten liittymään mukaan RT-tuotetietokantaan olemalla yhteydessä Jukka Inkinen 040 505 7977 tai Esa Putkonen 044 363 5752.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.5.2022. Voit jakaa kutsua sekä ilmoittautumislinkkiä kollegoillesi. Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Lisätietoja:

Teemu Rantanen

tiimipäällikkö, Rakennustieto Oy

puh. 040 709 9917

Ilmoittaudu tästä

Tilaisuuden ohjelma:

klo 10.00 

Yleiskatsaus RT-tuotetietoon: palvelukokonaisuus, käyttäjät, hyödyt

Teemu Rantanen, tiimipäällikkö, Rakennustieto Oy

klo 10:15

Demo: RT-tuotetiedon käyttö tuotetoimittajan näkökulmasta

Sami Saari, asiantuntija, Rakennustieto Oy

klo10:30

RT-tuotetietopalvelu kehittyy harppauksin

Kai Renholm, liiketoimintajohtaja, Rakennustieto Oy

klo 10:45

Yhteenveto

Tietoisku on maksuton. 

< Takaisin tapahtumiin