EtusivuajankohtaistatapahtumatOnline-koulutus: RTS-ympäristöluokituksen vaatimukset työmaalle
Online-koulutus: RTS-ympäristöluokituksen vaatimukset työmaalle
19.9.2023
8.15–12.00
Online
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne >


Tämä koulutus on tarkoitettu talon-rakennustyömaiden työmaahenkilöstölle sekä rakennusteknisten töiden ja taloteknisten töiden valvojille. Koulutuksessa pureudutaan siihen, mitä valvontaa, tarkistuksia, mittauksia ja loppudokumentaatiota RTS-ympäristö-luokitus työmaalla edellyttää. 

RTS-ympäristöluokituksen käyttö talonrakennushankkeiden ohjaamisessa ja työmailla kasvaa nopeasti, ja tällä hetkellä luokitusta käytetään lähes parissa sadassa hankkeessa. Tässä koulutuksessa käsitellään RTS-ympäristöluokituksen Hanke2022-kriteeristöä. 

RTS-ympäristöluokitus on rakennusalan yhdessä kehittämä luokitusjärjestelmä, joka ottaa aidosti huomioon suomalaiset olosuhteet ja lainsäädännön. Luokitus ja siihen liittyvä työkalu auttavat rakennushankkeen sisäilman laadun sekä akustiikka- ja valaistusolosuhteiden varmistamisessa, kosteusteknisten riskien hallinnassa ja kokonaisvaltaisesti energiatehokkaiden rakennusten toteuttamisessa. Luokitukseen liittyvässä työkalussa on valmiina luokituskriteerit ja -mittarit, joiden avulla hanketta ohjataan, ja työkalu ohjaa dokumentoimaan hankkeen kannalta keskeiset dokumentit. 

Osallistumisen hinta: 290 EUR + alv. Hintaan sisältyy koulutuksen jälkeen kahden kuukauden ajan voimassaoleva käyttöoikeus RT-ympäristötyökaluun. Tulet saamaan tunnukset ennen koulutusta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit antaa meille myös toiveita siitä, mihin kysymyksiin koulutuksen aikana erityisesti haluaisit vastauksia, ja pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin joko osana esityksiä tai koulutuspäivän loppupuolella kysymysten käsittelyyn varattuna aikana. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 18.9.2022 klo 16.00. Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi viimeinen peruutuspäivä on keskiviikko 13.9.2023. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja poisjäänneistä veloitamme koko seminaarin hinnan. Voit myös lähettää toisen henkilön tilallesi esteen sattuessa. Koulutuksen toteuttamisen edellytyksenä on minimissään 8 osallistujaa. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Voit jakaa kutsua sekä ilmoittautumislinkkiä kollegoillesi. Ohjelmamuutokset mahdollisia. 

Lisätietoja: Taina Raiski, Rakennustieto Oy (taina.raiski@rakennustieto.fi). 

< Takaisin tapahtumiin