EtusivuajankohtaistatapahtumatRTS-ympäristöluokitus suomalaisten kotien ympäristömerkiksi
RTS-ympäristöluokitus suomalaisten kotien ympäristömerkiksi
28.10.2021
08.45 – 12.00

Kansainvälisen ilmastopaneelin tuoreen arviointiraportin tulokset hätkähdyttivät. Kuluvan vuosikymmenen aikana tehtävät toimenpiteet ovat ilmastonmuutoksen kannalta ratkaisevia.

Asuinrakentamisen ympäristövaikutukset Suomessa ovat merkittävät. Ympäristönäkökulmat painottuvat entistä enemmän myös kuluttajien ostopäätöksissä. Tule kuulemaan, miksi on tärkeää, että kotimme ovat kestäviä ja miten RTS-ympäristöluokitus auttaa ohjaamaan asuinrakennushanketta kestävästi ja ympäristöä vähemmän kuormittavasti. Seminaarissa käsitellään myös asuinrakentamisen ympäristövaikutuksia Suomessa sekä ympäristönäkökulmien painottumista kuluttajien ostopäätöksissä.

Seminaari on kohdennettu ensisijaisesti asuinrakennusten tilaajille, rakennuttajille, rakennusliikkeille, rakennuttajakonsulteille, rakennushankkeissa RTS-luokituksen ohjauksesta vastaaville asiantuntijoille, suunnittelijoille sekä rakennusalan opettajille ja opiskelijoille. Seminaari on avoin myös kaikille rakentamisen kestävyydestä kiinnostuneille henkilöille ja järjestöjen edustajille.

Seminaari on maksuton. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 26.10.2021.

< Takaisin tapahtumiin