EtusivuajankohtaistatapahtumatUkrainan sodan aiheuttamien epävarmuuksien hallinta rakennushankkeiden sopimuksissa
Ukrainan sodan aiheuttamien epävarmuuksien hallinta rakennushankkeiden sopimuksissa
06.05.2022
klo 8.45 - 11.30
AnnaK, Annankatu 24, Helsinki, 5. krs / Microsoft Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne >

Koulutustilaisuus perjantai 6.5.2022 klo 8.45 – 11.30

Paikka: AnnaK, Annankatu 24, Helsinki, 5. kerros / Microsoft Teams

Ukrainan sota toi mukanaan voimakkaat energian ja raaka-aineiden hinnannousut ja vaihtelut sekä materiaalien ja tuotteiden saatavuusongelmat. Tämä tuo haasteita niin käynnissä olevien hankkeiden sopimusten tulkintaan ja kysymysten ratkaisemiseen kuin uusista hankkeista sopimiseen. Mihin ongelmiin tänä päivänä sopimusasioissa haetaan ratkaisuja, millaista kriisijoustavuutta nykyiset hankemallimme ja alan yhteiset sopimuspohjat sisältävät ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon uusia sopimuksia laadittaessa nykyisessä markkinatilanteessa. Tähän problematiikkaan pureudumme tässä koulutustilaisuudessa. Tilaisuudessa keskitytään YSE-pohjaisiin sopimuksiin ja tilaisuus on suunnattu tilaajille, rakennuttajille ja rakennuttajakonsulteille, pääurakoitsijoille sekä ala- ja sivu-urakoitsijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset osoitteessa http://www.kiinko.fi/1132049

Hinta

Tilaisuuden hinta on 250 euroa. RAKLIn ja Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritysten henkilöstölle on 200 euroa, käytä ilmoittautumislomakkeella koodia RAKLI tai RT-ALE. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutukset

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 29.4.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Lisätietoja

Liiketoimintajohtaja Anu Karvonen
anu.karvonen@kiinko.fi
040 8245 989

Koulutuskoordinaattori Ninni Yletyinen
ninni.yletyinen@kiinko.fi
040 6671 911

< Takaisin tapahtumiin