EtusivuajankohtaistatapahtumatVirtuaalinen aamukahvi: Uuden rakentamislain tavoitteet ja korjaussarja & Rakennustiedon uudistuvat palvelut
Virtuaalinen aamukahvi: Uuden rakentamislain tavoitteet ja korjaussarja & Rakennustiedon uudistuvat palvelut
2.2.2024
9.00 - 10.15
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Uuden rakentamislain korjaussarja on parhaillaan lausunnolla. Tervetuloa kuulemaan juristi Satu Räsäsen, ACTS Oy, kokoama tilannekatsaus rakentamislainsäädännön muutosten tavoitteista ja lausuntokierroksella olevasta rakentamislain korjaussarjasta.

Rakennustieto seuraa aktiivisesti uuden rakentamislain valmistelua, mutta emme ole mukana lain valmistelutyöryhmissä. Haluamme jakaa kokoamamme tiedon asiakkaidemme hyödynnettäväksi ja siksi olemme juuri avanneet verkkosivuillemme osion Rakennustieto seuraa rakentamislain uudistusta -osion. Tämän sivuston rakentamislakia käsittelevän sisällön tuottamisessa asiantuntijana toimii juristi Satu Räsänen, ACTS Oy. Kokoamme tälle sivustolle tietoa siitä, mitä lainsäädäntöprosessissa tapahtuu. Lakiuudistus tulee vaikuttamaan palveluidemme sisältöihin ja sivustolta löydät tietoa siitä, miten kehittäme palveluitamme ja pidämme palvelumme ajan tasalla uuden lain mukaisesti. Aamubrunssillamme kuulet myös katsauksen palveluidemme kehittämisestä ja siitä, miten ne tulevat auttamaan asiakkaitamme toimimaan rakentamislain mukaisesti.

Pysy ajan tasalla rakentamislain uudistuksesta ja uudistuksen rinnalla kehittyvistä palveluistamme! Mikäli ajankohta ei sovi kalenteriisi, mutta asia kiinnostaa, ilmoittaudu siitä huolimatta: aamubrunssille ilmoittautumalla saat tapahtuman jälkeen sähköpostiisi linkin tallenteeseen ja voi perehtyä asiaan sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Ohjelma

klo 9.00 - 9.05

Tilaisuuden avaus

Jaana Matilainen, johtaja, yhteiskuntasuhteet, Rakennustieto Oy

klo 9.05 - 9.25

Uuden rakentamislain tilannekatsaus: uudistuksen tavoitteet ja korjaussarjan keskeiset kohdat

Satu Räsänen, juristi, ACTS Oy

klo 9.25 - 9.40

Miten rakentamislaki vaikuttaa Rakennustiedon palveluihin: Sopiminen, Ohjeet ja Rakentaminen

Pia Rämö, liiketoimintajohtaja, Rakennustieto Oy

klo 9.40 - 9.55

Miten rakentamislaki vaikuttaa Rakennustiedon palveluihin: Varmentaminen ja Tuotetieto

Kai Renholm, liiketoimintajohtaja, Rakennustieto Oy

klo 9.55 - 10.10

Uuden Rakennustieto seuraa rakentamislain uudistusta -sivuston esittely & keskustelua

Pia Rämö, liiketoimintajohtaja, Rakennustieto Oy

klo 10.10 - 10.15

Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu tästä

< Takaisin tapahtumiin