EtusivuajankohtaistatapahtumatVirtuaalinen aamukahvi: Rakennustiedon ympäristöluokitus asunto-osakeyhtiön peruskorjauksen tukena, case As Oy Sompaketo
Virtuaalinen aamukahvi: Rakennustiedon ympäristöluokitus asunto-osakeyhtiön peruskorjauksen tukena, case As Oy Sompaketo
8.9.2023
9.00 - 9.45
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Tule kuuntelemaan kokemuksia ja oppeja sekä keskustelemaan asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden vastuullisesta johtamisesta ja arvioinnista. Rakennustiedon ympäristöluokitus soveltuu hyvin asuinrakennusten korjaushankkeiden tavoitteen asetantaan, tarjouspyyntöjen tueksi sekä toteutuksen ohjaamiseen. Luokitusta hakevat hankkeet voivat saada vastuullista rahoitusta ja Rakennustiedon ympäristöluokitus ohjaa kestävään parempaan lopputulokseen monipuolisten kriteeriensä kautta.

As Oy Sompaketo on ensimmäinen asunto-osakeyhtiö, joka hyödyntää peruskorjauksessaan Rakennustiedon ympäristöluokitusta.  

Asuntoyhtiöiden peruskorjauksista ja Rakennustiedon ympäristöluokituksen mahdollisuuksista keskustelevat kahvikupin ääressä As Oy Sompakedon peruskorjauksen kosteudenhallintakoordinaattori Markku Savila ja Rakennustiedon ympäristöluokituksen tuotepäällikkö Petri Jaarto. Markku Savila on Aeronos Oy:n toimitusjohtaja ja myös kosteudenhallintakoordinaattori (FISE), RTA (FISE), rkm., AIT sekä JET ja hänellä on laaja osaaminen terveellisen rakentamisen saralla.

Rakennustiedon ympäristöluokitusta, aikaisemmalta nimeltään RTS-ympäristöluokitus, käytetään toimitilojen peruskorjausten ympäristösuorituskyvyn ohjaamiseen ja kuulet nyt esimerkin kera, kuinka kriteeristö sopii myös asuinrakennusten korjaushankkeisiin.

Ohjelma

klo 8.45 - 9.00

Linjat avataan, vapaamuotoista esittäytymistä

klo 9.00 - 9.05

Avaus

Jaana Matilainen, johtaja, yhteiskuntasuhteet, Rakennustieto Oy

klo 9.05 - 9.40

Mikä on Rakennustiedon ympäristöluokitus?

Petri Jaarto, tuotepäällikkö, Rakennustiedon ympäristöluokitus, Rakennustieto Oy

Millaisia hyötyjä Rakennustiedon ympäristöluokitus toi As. Oy Sompakedon peruskorjaushankkeeseen?

Markku Savila, toimitusjohtaja, Aeronos Oy

Keskustelua Rakennustiedon ympäristöluokituksen hyödyntämisestä asunto-osakeyhtiöiden peruskorjaushankkeissa

klo 9.40 - 9.45

Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu tästä

< Takaisin tapahtumiin