EtusivuajankohtaistatapahtumatVirtuaalinen aamukahvi: Ympäristötiedot ovat pian tuotteiden valintakriteeri - ovatko tuotteesi ympäristötiedot jo kunnossa?
Virtuaalinen aamukahvi: Ympäristötiedot ovat pian tuotteiden valintakriteeri - ovatko tuotteesi ympäristötiedot jo kunnossa?
25.8.2023
9.00 - 9.45
Teams
Ilmoittaudu tästä
Katso tallenne ja esitysmateriaalit >Katso tallenne >

Ympäristötiedot ovat pian tuotteiden valintakriteeri. Uusi rakentamislaki edellyttää hiilijalanjäljen laskentaa ja sitä varten tarvitaan rakennustuotteista luotettavat lähtötiedot. Rakennustiedon Ilmastoselosteella rakennustuotteiden valmistaja voi välittää verifioidut tuotekohtaiset lähtötiedot rakentamislain mukaiseen ilmastoselvitykseen. Juuri nyt on oikea aika valmistautua uuden rakentamislain ympäristötietovaatimuksiin, sillä markkinoilla on rajallisesti asiantuntijoita ja työvaiheet elinkaarilaskelmineen vievät aikaa. Viemme Rakennustiedon Tuotetiedon tietokannan asiakkaiden Ilmastoselosteiden ja EPD-ympäristöselosteiden hiilijalanjälkitiedot osaksi tietokantaa. Tervetuloa kuulemaan, miten Rakennustieto voi auttaa sinua!

Ohjelma

klo 9.00 - 9.05

Avaus

Jaana Matilainen, johtaja, yhteiskuntasuhteet, Rakennustieto Oy

klo 9.05 - 9.15

Mitä tuotteiden ympäristötietoja päätoteuttaja tarvitsee?

Miimu Airaksinen, kehitysjohtaja, SRV Yhtiöt Oyj

klo 9.15 - 9.25

Ympäristötiedot ovat pian tuotteiden valintakriteeri - Tuotetiedon tietokannan kautta jaat Ilmastoselosteen ja EPD:n hiilijalanjälkitiedot myös digitaalisesti.

Jessica Karhu, tiimipäällikkö, ympäristöpalvelut, Rakennustieto Oy

klo 9.25 - 9.35

Miksi juuri nyt on oikea aika laittaa tuotteesi ympäristötiedot kuntoon

Jessica Karhu, tiimipäällikkö, ympäristöpalvelut, Rakennustieto Oy

klo 9.35 – 9.45

Aikaa kysymyksille ja tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu tästä

< Takaisin tapahtumiin