Lisää rautakauppoja, joista tuotetiedot suoraan Tuotetiedon hallintapalveluun

Nyt jo kuuden rautakaupan kanssa on sovittu toimintamalli, miten heiltä saa helposti Tuotetiedon hallintapalveluun listan heiltä ostetuista tuotteista. Tilanne työmaillahan on käytännössä se, että työnjohtajat tekevät puhelimitse tilauksia tutulle myyjälle ja kokonaiskuva ostoista ei ole työmaalla kenelläkään hallussa.

Sovittu toimintamalli perustuu siihen, että kaupat tasan tarkkaan tietävät, mitä tuotteita kukin työmaa on tilannut. Pyydetään tieto siis heiltä. Näin saadaan helposti satojen tuotteiden tiedot kemikaaliluetteloa, luovutusaineistoa tai tuotekelpoisuutta varten.

Tuotetiedon hallintapalvelun tukisivulla pääurakoitsijoiden kohdalla kerrotaan, miten kaikilta sovituilta rautakapoilta saa kyseisen tiedon. Pyydättehän rautakauppojenne yhteyshenkilöitä olemaan yhteydessä tuotetieto@rakennustieto.fi, mikäli käyttämäsi rautakauppa puuttuu joukosta. Tuotelistan saa jo seuraavista rautakaupoista: Stark, Wurth, Lakkapää, Vantaan Kiinnike, Hartman ja Maalarimestarien.

Varaa aika kalenteristani https://bit.ly/TuotetietoTeemu tai soita 040 7099917, jos haluat tilata palvelun tai keskustella palveluun liittyen.

Rakentajien, suunnittelijoiden ja tuotetoimittajien arkea helpottamassa,

Teemu Rantanen

Tuotetiedon tiimipäällikkö

Lue lisää Tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin