Onhan työmaallasi luotu jo kemikaaliluettelo?

Tuotetiedon hallintapalvelun kemikaaliluettelon jakaminen on nykyään entistä helpompaa, kun palvelusta saa suoraan tulostettua viestin kiinnitettäväksi sosiaalitiloihin ja työmaalle. Tämä loistava idea tuli suoraan työmailta itseltään.

Reaaliaikaisesti päivittyvä kemikaaliluettelo muodostuu palvelussa yhtä nappia painamalla ja sen jälkeen voi suoraan tulostaa kuvassa näkyvän viestin. Tarkistathan, että työmaanne on luonut kemikaaliluettelon ja että työmaaltanne löytyy oheinen tuloste monesta eri paikasta.

Tästä videosta näet kolmessa minuutissa, miten miten kemikaaliluettelo luodaan.

Palveluun on tullut huhtikuussa kolme päivitystä. Tuotetiedon hallintapalvelun rajapintaan on tuotu mahdollisuus lisätä tuotteita suoraan tietylle aliurakalle. Tämän avulla yrityksen hankintajärjestelmässä tehdyt hankinnat voi siirtää suoraan Tuotetiedon hallintapalvelun projekteille ilman, että tuotteita tarvitsee lisätä käsin.

Lisäksi palveluun on lisätty paljon toivottu projektin käyttöoikeusraportti sekä mahdollistettu käsin luodun tuotteen tyypin muuttaminen jälkikäteen.

Tarkemmat tiedot ja muut päivitykset löytyvät palvelun yläpalkista. Seuraathan näitä, jotta pysyt ajan tasalla päivityksistä ja pääset hyödyntämään niitä arjessa!

Palvelun kehitys jatkuu asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti. Hyvää kevättä kaikille!

Rakentajien, suunnittelijoiden, kiinteistönomistajien ja tuotetoimittajien arkea helpottamassa,

Teemu Rantanen

Tuotetiedon tiimipäällikkö

Varaa aika kalenteristani https://bit.ly/TuotetietoTeemu tai soita 040 7099917 niin jutellaan lisää aiheesta.

Lue lisää Tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin