Rakennusmateriaalien kierrättäminen: Kohti kestävämpää rakentamista Tuotetiedon avulla

Oletko koskaan miettinyt, mihin kaikki rakennusmaailman materiaalit päätyvät projektin päätteeksi? Tuotetiedossa olemme ottaneet askeleen kohti ympäristötietoisempaa rakentamista ja tietokantaan on lisätty kierrätettävyystietoja jo yli 10 000 tuotteelle.

 

Näihin kierrätettävyystietoihin sisältyvät sekä tuotekohtaiset kierrätysohjeet että pakkausmateriaalien käsittelyohjeet. Tämä tarkoittaa sitä, että jo nyt Tuotetiedon haku -palvelusta voit löytää ohjeet siitä, miten erilaisia materiaaleja voidaan palauttaa kiertoon. Pian tuomme nämä tärkeät tiedot myös Tuotetiedon hallintapalveluun, jotta työmailla voidaan hyödyntää niitä suoraan ja vaivattomasti.

 

Olemme aktiivisesti lähestyneet tuotetoimittajia pyytäen heitä toimittamaan kierrätysohjeitaan, jotta voimme yhdessä saavuttaa rakennusalan kierrätettävyystavoitteen: vähintään 70 % rakennusjätteistä tulisi kierrättää. Vastaus kyselyymme ja ohjeiden toimittaminen on nyt tärkeää, sillä jokainen meistä voi omalla toiminnallaan edistää vastuullisempaa rakentamista.

 

Tiedon jakaminen on voimaa, ja me uskomme, että tarjoamalla kattavat kierrätettävyystiedot, tuemme koko rakennusalaa kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Joten, käykäämme yhdessä toimeen – kierrätetään, uusiokäytetään ja rakennetaan kestävämpää huomista!

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin