RT-tuotetiedon tuotehaku syntyy uudestaan - julkaisutilaisuus 25.5.

RT-tuotetiedon tuotehaku syntyy uudestaan. Vanha hakupalvelu korvataan täysimääräisesti uudella suorituskykyisellä tuotehaku-palvelulla. Palvelu mahdollistaa rakennustuotteiden haun, vertailun ja valinnan hyödyntäen perinteisen sanahaun lisäksi kattavia suodatusmahdollisuuksia teknisten ominaisuuksien ja ympäristötietojen kautta. Järjestämme 25.5. klo 9.30-12 hybriditilaisuuden Tehosta liiketoimintaasi Rakennustiedon uusilla palveluilla, jossa julkaisemme myös uudistuneen tuotehaun.

Uusi tuotehaku on äärimmäisen suorituskykyinen palvelu rakennustuotteiden etsimiseen. Sen ensisijaisia käyttötarkoituksia ovat uusien rakennushankkeen tarpeisiin soveltuvien tuotteiden etsintä ja vaihtoehtoisten tuotteiden haku. Tämän toteuttamiseksi olemme purkaneet CE-merkinnän taustalla olevien suoritustasoilmoitusten teknisiä ominaisuustietoja rakenteelliseen muotoon. Teknisten ominaisuuksien kautta tuotteeseen voi päästä käsiksi hyödyntäen käyttötarkoitukseen asetettujen teknisten vaatimusten toteutumista. Samaa teknisillä ominaisuuksilla hakemista voi hyödyntää sekä uusien tuotteiden etsimisessä että tuotteiden vaihdoissa.

Teknisten ominaisuuksien lisäksi palveluun on tuotu laajasti EPD-ympäristöselosteista peräisin olevia ympäristötietoja. Ensisijaisesti ympäristötietoina tuodaan tuotteiden hiilijalanjälkitietoja. Ne mahdollistavat tuotteiden vertailun hiilijalanjälkitietojen perusteella. Palveluun ollaan tuomassa myös rakentamislain mukaisia hiilikädenjälki- ja materiaalitietoja.

RT-tuotetiedossa jo mukana oleva tuotetoimittaja, nyt on aika laittaa tuotetiedot kuntoon ennen Tuotehaku-palvelun julkaisua 25.5. Näin saat suurimman hyödyn palvelun myötä tulevasta uudesta näkyvyydestä. Erityisen hyödyn saa toimittamalla RT-tuotetietoon tuotteisiin liittyviä teknisiä ominaisuuksia ja ympäristötietoja.

Tuotetoimittaja, joka et vielä ole mukana RT-tuotetiedossa. Vielä ehdit mukaan ennen Tuotehaku-palvelun julkaisua. Tällä varmistat, että tuotteesi ovat hyödynnettävissä kaikissa rakennushankkeen kriittisissä tuotevalinnan paikoissa. Samalla vähennät omaa työtäsi, kun tuotteeseen liittyviä tietoja ei tarvitse toimittaa manuaalisesti esimerkiksi suunnittelijoille ja urakoitsijoille.

Vielä lopuksi lämpimästi tervetuloa 25.5. klo 9.30-12 hybriditilaisuuteen Tehosta liiketoimintaasi Rakennustiedon uusilla palveluilla, jossa julkaisemme myös uudistuneen tuotehaun. Nähdään Rakennustiedon tiloissa livenä tai etäyhteyksien välityksellä. Tervetuloa! Ilmoittaudu tilaisuuteen >

Haluatko lisätietoja RT-tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin