EtusivuajankohtaistablogiRT tuotetieto kehittyy nyt harppauksin – projektipäällikkö Sami Saaren tehtävänä on luoda parempaa tuotetietoa rakennusalalle
RT tuotetieto kehittyy nyt harppauksin – projektipäällikkö Sami Saaren tehtävänä on luoda parempaa tuotetietoa rakennusalalle

RT tuotetiedon projektipäällikkö Sami Saari näkee tuotetiedon hallinnan rakennusalan laadun perustana. Yhdestä paikasta löytyvät tuotetiedot selkeyttävät toimintaa kaikissa rakentamisen ketjun vaiheissa.

Saaren toteutettavana on RT tuotetiedon kaksivuotinen kehitysprojekti, jonka tuloksena RT tuotetiedon on tarkoitus vastata tulevaisuuden tarpeisiin koneluettavasta rakennusalan tuotetietopankista.  

Saaren mukaan kehitystyössä yhdistyvät asiantuntijatyö sekä kädet savessa -tekeminen. Saarella on laaja kokemus monenlaisista rakennusalan kehitystehtävistä viimeisimpänä RALA ry:n KuivaKetju10-toimintamallin kehityksestä ja jalkauttamisesta rakennusalalle.

”On mahtavaa, että voin keskittyä täysipainoisesti kehitystyöhön ja kehittää alalle tärkeää tuotetietopalvelua kokonaisuutena. RT tuotetiedon kehityshanke on mielenkiintoinen ja haastava paketti, mutta projektin kokonaisuus ja tavoitteet ovat kuitenkin selkeät”, Saari sanoo.

”Rakennustieto on vakaa ja luotettava toimija rakennusalalla. Yrityksen vankka kokemus rakennusalan tiedon tuottajana luo hyvän pohjan nykyaikaisten tietopalvelujen kehittämiseen”, Saari toteaa.

Lue lisää RT tuotetiedosta tuotetieto.rakennustieto.fi.

< Takaisin blogiin